Што ви е најпривлечно кај жена/маж?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Зависи. Ако повеќе се прашуваме, повеќе и ќе си одговараме. Ако не прашаш нема да ти одговара.

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
многу си одговаравме само не живееме во иста држава, мразам кога пуши цигари се друго е совршено :x

freak

Староседелец
18 јуни 2012
190
120
1,043
28
Битола
На прв поглед очите, насмевката и добро тело. Но сепак карактерот е најбитен и смислата за хумор :)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
од физички аспект идеална цура за мене сакам да изглеа овакој...
да и високичка не мноо ( на штикле да е бш како мене ) да има бујну полувртену црну дугачку косу
плафко зеленкасти очи, усте слатко сочно, нокчиња слатки и дукагчки, тесно половинче
гзе истртено бразислко , цице сочничко ( не толко големо )

...и дунде сочно такфо розефко ммм :sram

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena, Сара.13 and 4FUN

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
физички она што прво ме привлекува, тоа е ставот на машкото, тоа ми е најбитно...
па после да има некоја цврстина, машкоста да му се покажува со секој негов чекор, не е толку битен физичкиот изглед...
али кога веќе би морала да бирам, тоа би бил црн, средно висок дечко со интригантен поглед и мажествени раце(тоа е оној дел од машкото тело што го сметам за најмажествен) :sram
внатрешно, сакам интересен дечко, што ќе знае да ми го задржи вниманието со своите зборови, шеги, што ќе знае на правилен начин да ме освои без да се глупира и бламира :rolleyes:

на крај ко ќе видиш, сакам мажествен дечко, шармантен и луддддд(во позитивна смисла) (wasntme)

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Сакам убав врат кај женско,женствен врат,сакам дамско држење.
Исто така милуем бледо-бел тен,убаа веѓа пошо око не ми е убаво без добра веѓа.
Сакам заоблено,не сакам кофчиња. И убави женски долги прсти.
Црвена коса има предност,после неа црната,плавушите би биле на крај.
А да,и убаа нога. Да не е цела зглобеста,ама да е убава.
И по можност да има одлично развиена смисла за хумор. Чисто за да не се изнервира или да се најде навредена у некоја моја шала.

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13, Lena and JaMi

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
На прво место е висината, значи 190+, секако наредно следува изгледот, ако не ми се допадне на изглед нема ни да се заинтерсирам да го запознаам. Е сега во вода паѓа тоа ако е висок и убав а ако не знае да се понаша, мразам такви деца.:D

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Немам некои посебни услови ама многу важна улога игра погледот :giggle потоа очите,косата и сл.

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Rosana