Што ви е најпривлечно кај жена/маж?

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Сакам девојки со костенлива или црна коса по можност благо таласеста или права. Висината воопшто и не ми е битна, бидејќи сум баајѓи висок, тешко би било да ме надвиси дури и со штикла.
Сакам убаво лиценце, по можност со полни обравчиња, и пошилна брадичка, сакам од бледо кафеаво до зелени очиња, сакам убаво обликуван нос(не сакам да бидам со вештерка).
Кога се работи за телесната градба. Не сакам коскести, ама исто така не сакам и дебели, некоја златна средина, со убаво обликуван задник, и подигнати гради +75тка градник.
Сакам женственост, обожавам девојки во фустани, или во скуња со кошулка - сакам сериозен изглед на девојка.
Секојдневна комбинација = фармерка + кошулка и висока штикла, и јас сум паднат на под.
Сакам девојки со цврст карактер. Не сакам некоја што после прво мое повишување на гласот да ми рече „Добро мило, така ќе биде“. Сакам цврстина во одлуките...
Сакам принципиелна девојка, што нема да отстапува од она што го кажува.
Сакам романтична девојка што ќе знае што и како и кога да каже.
Сакам девојка што знае да заведе со разговор.
И сакам девојката по можност да има добро чувство за ритам... Ако не, ќе неможеме да одиме на „игранки“ од мој стил :)

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
бајата на косата не ми е битна само повеќе сакам да е права..........по можност да е некоја што се занимава со борбени вештини :p и да не биде во стилот, цитирам ,,...оу ми се скши ноктот..,,, да има цврст каракер, да е барем едно 175 висока, да е независна, да ме сваќа дека се однесувам како дете и се ми оди на смешка, да има смисла за хумор, да знае да пие :p, телцето да и биде некоја средина, гради, гз, да знае да се забавува и да има секси стил на облекување, да носи како овој над мене шо кажа кошула фармерка(може и панталона) и штикли и јас паѓам нан тоа и плус некое реи банче хахахахах :rofl

The High Commander

Староседелец
2 мај 2012
206
131
1,043
123
Се палам на долги нозе... во штилки... и добар гз... Некогаш големи бутки во тесни фармерки знаат да ми го дигнат „притисокот“. За кратки фустанчиња па да не праам муабет.
Цицки сакам ама не сум баш ептен попален по нив. И мали може да и бидат не ми проблем.
Иначе некогаш вратот кај женска знае да ми биде многу привлечен.

Башка стандардни работи како фаца итн.

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
леле лелеле какви барања сте имале... :eek
не ни помислував дека имаат желби машките, си мислев доволни им е да биде девојка само...:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro and violetmoon

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
леле лелеле какви барања сте имале... :eek
не ни помислував дека имаат желби машките, си мислев доволни им е да биде девојка само...:D

Епа тоа е проблемот. Не’ потценувате а потоа не работите на надоградба на вашите ставови, и редовно си има некој што ќе си остане стар ерген - неможејќи да си најде убава и паметна:)