одлучи се.maybe, maybe not ...................but not really
па нели тие јаки емоции што ти ги викаш се јавуваат подоцна и зш не би можело таа врска кога е започната од потреба за секс да прерасне во нешто повеке ?Имаш и у секс емоцие, али ако сексаш некога што си гу фатија само за да гу сексаш, ондак тај емоција е мноо мала
а јака емоција знае се што е, љубаф : )
ама не е исто да улетиш само за да плеснеш, сс само тој устфари не ти се ни сфиѓа тај особапа нели тие јаки емоции што ти ги викаш се јавуваат подоцна и зш не би можело таа врска кога е започната од потреба за секс да прерасне во нешто повеке ?
Јас никаде не се изјаснив што мислам и што би направила немој погрешно да користиш зборчето “значи“ и без брзоплети заклучоциама не е исто да улетиш само за да плеснеш, сс само тој устфари не ти се ни сфиѓа тај особа
тој е искористување
чим цело време ми контрираш у овуј тему, значи ти би се фатила сс некога само да се кецнете ?
Епа да, сите не се како тебе. Некој му треба секс, па ондак зима емоција и ствара љубов, некој чека година само со лапање да стигне до секс, некој да фаќа гз 4 месеци и ондак после секс, некој поубаво живее а некој не.Имаш и у секс емоцие, али ако сексаш некога што си гу фатија само за да гу сексаш, ондак тај емоција е мноо мала
а јака емоција знае се што е, љубаф : )
Jа ти викам дека не би се фатија сс некоју само за да гу плесну : ) такој да неам одговор на тфое прашањеЈас никаде не се изјаснив што мислам и што би направила немој погрешно да користиш зборчето “значи“ и без брзоплети заклучоци
Може ли да прерасне во нешто повеке таа врска иако е започната од потреба за секс или не?
Да беше детенце од 13-14 ај ќе оправдав некако. Ама врска по правило на природата би требало да има и секс. Пошо ако не, тогаш е само пријателска врска или пак врска слична на брат - сестра.Зошто мислите дека мора да има секс во врската.... и ако е врска без секс тогаш не е врска... ?
Тоа не ми е јасно... ај некој вака по стручен што мисли дека врска без секс не е врска нека ми каже зошто така?