Дали би влегле во врска само за секс?

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Вака значи, да разграничиме, јас не реков дека сексот не е битен, и не е здраво ако не е битен, односно ако немаш потреба од него, а секојденевно си со таа личност, ја бакнуваш, ја допираш..
Ама мислам дека грешно е да влезиш во врска со мисла да се сексаш па после што биде нека биде, можда ќе дојде љубовта..не е подобро да влезиш во врска поради самата привлечност, желбата да бидеш постојано со таа личност, да ја чувствуваш нејзината близина, а сексот ќе си дојде сам по себе ако го има сето ова?
Ако влезиш во врска со мисла-секс, таа врска е на стаклени нозе, можно е да успее можеби со тек на време, но големи се шансите и многу брзо да се заврши.
Ти со која мисла влегуваш у врска?
Абе, имаш 18+?

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Ти со која мисла влегуваш у врска?
Абе, имаш 18+?

Немам 18+ имам 16, ама тоа не ми оневозможува да размислувам, фала богу мозокот ми работи.
А јас со која мисла сум, мислам дека доволно се искажав во претходното мислење, тоа е мојот став околу ова

• Ми се допаѓа
Реакции: Ruze03, Lepaa and parvati

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Немам 18+ имам 16, ама тоа не ми оневозможува да размислувам, фала богу мозокот ми работи.
А јас со која мисла сум, мислам дека доволно се искажав во претходното мислење, тоа е мојот став околу ова
Со кого натрчав да зборам. Мала си уште, ке пораснеш пак збориме тогаш.
Поздрав.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ја као што разбра брат , ти улазаш у врску само за да плеснеш ? и ти овој га признааш без ич грижу на савест
Куде су ти емоцие бе брааааааат : )
Тој не е љубаф, тој е искористување

• Ми се допаѓа
Реакции: Ruze03 and Сара.13

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Со кого натрчав да зборам. Мала си уште, ке пораснеш пак збориме тогаш.
Поздрав.

Не знам ти колку имаш, ама во животов ќе налеташ на многу постари а укочени во мозокот, не е до годините.
Ама нема врска мала сум јбг а види што ти зборам, ами замисли за 5год да го правиме мубетов, ќе не знаеш што да ми вратиш.Поздравче!!!

• Ми се допаѓа
Реакции: Ruze03

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Ја као што разбра брат , ти улазаш у врску само за да плеснеш ? и ти овој га признааш без ич грижу на савест
Куде су ти емоцие бе брааааааат : )
Тој не е љубаф, тој е искористување
ај бе не се прај старомоден ма какви ти емоции,чуства и што ти уште не денес е капотализам и користа,искористувањето имаат предност во 21 век :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Ruze03

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ај бе не се прај старомоден ма какви ти емоции,чуства и што ти уште не денес е капотализам и користа,искористувањето имаат предност во 21 век :zelen
па искрено, друго е секс а друго е врска, нели врска без емоце не е ни врска : )
Ако сакам да плесну некоју, ке пробам без да улегну у врску сс њума, ке гу прашам дали би се плеснала сс мене
онакој мераклиски, да си истерамо мераци : ) и тој е тој

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21 and Сара.13

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
па искрено, друго е секс а друго е врска, нели врска без емоце не е ни врска : )
Ако сакам да плесну некоју, ке пробам без да улегну у врску сс њума, ке гу прашам дали би се плеснала сс мене
онакој мераклиски, да си истерамо мераци : ) и тој е тој
Како мислиш друго е? Во врската имаш емоции, а во сексот не?

А тава јас дали одам у врска само за секс е друг муабет.

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Не.Никогаш не би влегла во таква врска.Мислам дека не и личи на некоја 16-годишна девојка да влезе во таква врска и после целиот град да те оговара.Глупо ми е тоа.Мене ми требаат емоции,некој да ме сака а не само секс.Јас искрено би се осеќала искористено како женско,а на машкото секако дека ќе му одговара.Мои врсници машки секако дека би прифатиле таква врска.Друга работа е тоа што незнаеш дали партнерот е болен од сида и разни други болести(не сум многу запознаена) и после ќе ја удираш главата во ѕид.Епа касно ќе биде.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Како мислиш друго е? Во врската имаш емоции, а во сексот не?

А тава јас дали одам у врска само за секс е друг муабет.
Имаш и у секс емоцие, али ако сексаш некога што си гу фатија само за да гу сексаш, ондак тај емоција е мноо мала
а јака емоција знае се што е, љубаф : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13