таа игра одамна ја неам играно скоро 4 години !! и стварно ми е поубаво и од искуство им препорачувам на децата под 12 години да не го играат затоа што се ствара агресивност кај децата , малите дечиња сонуваат разни работи така да ИЗБРИШЕТЕЈА КАНТЕР !!И ТОА КАКВА ЗАРАЗА !Порано играв.. Сега ако земам да играм нешто од овие поновите. НЕ ПОМИСЛУВАМ ДА ИГРАМ СТАРИ ИГРИ ЗАТОА ШТО СЕ ЗАРАЗА !
Веројатно има багови во мапата. Места кај што заглават играчите и не можат да излезат, а можат да пукаат. Додека играв и јас имам така навлезено. Тоа се пропусти во мапата изгледа, до друго мислам дека не е.Може некој да ми објасни неколку работи? Зошто понекогаш, рецимо играм кантер, а пола тим го гледам како терор? Зошто понекогаш, некој играч го гледам како да е заглавен во место, а всушност тој игра и одеднаш ме убива, зошто за мене е невидлив? Сето ова во комбинација со оружјата на играчите кои или покажуваат како укочено се рилоудуваат или како укочено пукаат (не знам поинаку како да обаснам).
Иначе, која мапа ви е омилена? Мене ми е de_marauder.
Кое ви е омилено оружје? Мене ми е M4A1.

омилена мапа: de_dust2 i de_infernoВеројатно има багови во мапата. Места кај што заглават играчите и не можат да излезат, а можат да пукаат. Додека играв и јас имам така навлезено. Тоа се пропусти во мапата изгледа, до друго мислам дека не е.
Инаку најмногу ја играв cs_assault, а омилено оружје ми е AK41![]()
Сум утнал седмицата, на АК-47 мислевомилена мапа: de_dust2 i de_inferno
омилена пушка: AK-47