Знам дека звучам како тотален nerd па можда и дебил зошто се палам на вакви дешавки, али денес (т.е. веќе вчера вечерта) ја направив најдобрата најлегендарна работа у моето 2 годишно секоедневно играње. У кратки црти, 9 kills + (3 од) експлодирање на бомба. Се игра dust2 (ко по обичај -.-), ја сум терор; почиње партија, ја автоматски идам на шорт, се пукам едно време и гледам бомбата паднала у тунел. Идам да ја земам, у меѓувреме ме опколуваат и од ловер и од горе у тунелот; значи, наредните 9 убиства се прашање на минута, може и помалце; у тунелот се пунам со адреналин и ѕиркам доле - убивам, ѕиркам горе - убивам, пак ѕиркам доле - убивам; искачам на мид - убивам еден од лонг што излегол; идам на шорт (ја носам бомбата на А) - убивам тука еден зад скалите; ѕиркам на А сајт - убивам еден таму што стои; идам ја поставувам бомбата; чекам одма тука зад кутиите, слушам иде еден од нивен спон - чекам да помине и го убивам; ѕиркам на шорт - излегол еден и го убивам; слушам пак еден иде од спон - го убивам и таман да ѕирнам пак од шорт ме убиваат, НО пробува да дефа ама нема време и пука бомбата. Сето ова се дешава без мислење, само ѕиркам ваму - реакција импулсивно и некоја комбинација на вештина и среќа па толку многу убиства плус со 4 оружја ги потепав, таман еден пукам и убивам и џиткам одма пушката за да земам нова со тазе куршуми. Човече ако ви се верува, се осеќав ИСТОШТЕНО после дешавкава. Буквално, не само психички, се почувствував и физички ослабено од што толку адреналин ме обзема плус превише се пресконцентрирав и ко автоматски да ме стегна главоболка. Да, знам дека сум nerd што се пали по ова, а и муабетов ми е детски, али поинаку не може да се опише... Damn, толку беше добро што морав да се изнапишам, т.е. пофалам.