Ова Кантер Страјк Сорс е ?Во последниве 2 дена само ова го играм, многу ми е интересна верзијава. Се вика de_dust2 unlimited, кога ќе умреш се раѓаш повторно за 3 секунди и си бираш главно оружје и пиштол. Можеш во било кое време да ги смениш. Онака, баш е да се исфилтирарш, да се распуцаш.
Нема да можеш да ја играш GO на лаптопов, јас едвај ја играм на компјутер со C2Q 2.5GHz, 4GB DDR3 RAM и EN210 1GD3 графичка.. 60 фпсНа steam ја има GO со 75% за само 2,75 евра. Исто така, има и пакет со сите кантер верзии за само 5,75 евра. Понудата трае само уште 2 саати. Мене ме занима дали би можело новата да се игра на лаптоп со:
Key Features and Benefits:
- Intel Pentium dual-core P6000 processor
1.86GHz, 1066MHz Front Side Bus, 3MB L3 Cache- 3GB DDR3 system memory
Gives you the comfort for multimedia videos and images, video conferencing, basic gaming and all other simple duties- 250GB SATA hard drive
Store 166,000 photos, 71,000 songs or 131 hours of HD video and more
SuperMulti double-layer DVD burner
Watch DVD movies on your computer; read and write CDs and DVDs in multiple formats- 10/100/1000 Ethernet; 802.11b/g/n Wi-Fi
Connect to a broadband modem or a wired broadband router with wired Ethernet, or wirelessly connect to a Wi-Fi signal or hotspot with the 802.11b/g/n wireless connection built into your gray Acer 17.3" laptop PC- 17.3" diagonal HD CineCrystal LED widescreen display
Intel HD Graphics with 128MB of dedicated system memory, supporting Microsoft DirectX 10