Новогодишна желба

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
Темава ја отворам со цел да посакаме нешто за одреден/и член/ови на форумов.
Еве јас ќе започнам:

Ночной охотник - му посакувам добра девојка која нема да го пригушува и да си се запише на факултетот што го сака..

Nighty - му посакувам фабрика за чоколади (си знаеш зашто) , ти посакувам и на тебе една девојка..

На сите останати во посакувам пред се многу здравје, среќа и успех, да љубите и да бидете љубени - сите до еден!:)(hug)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Марија бејб, да си најдеш сродну душу што ке те љуби силно најсилно а ти не само што ке забраиш на стару љубаф, него ке бидеш лудо заљубена у новога фраера.... знам ја заслужуеш ти магичну љубаф : )*

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
|o$y(|-|0$0(|@l - ти посакувам да си најдеш женска и се` да ти оди како подмачкано :rolleyes:
Lovely*-* - многу успех во учењето срце :mstickle
melpomena - брачеддд ај на свадба да ти играме во новата 2013 :sreken
Дејмон - да си бркниш некоја нова секси женска
Ана-Каренина - ти посакувам успеси на сите полиња (wasntme)
И на сите останати ви посакувам се` најнајнајубаво (pivo)

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
cakar_ulav -Ти посакувам да си купиш бас што поскоро :D
WomanInRed - Да го пронајдеш принцот од соништата :igra
Ночной охотник-мала заебанција,да се врати Челзи во ЛШ и силно да се заљубиш.
parvati -Да отидеш еден ден на ОТ to see United (wasntme)

На останатите се најдобро.

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Марија бејб, да си најдеш сродну душу што ке те љуби силно најсилно а ти не само што ке забраиш на стару љубаф, него ке бидеш лудо заљубена у новога фраера.... знам ја заслужуеш ти магичну љубаф : )*

хахаха сонце ти : )) фала ти, можеби еден ден.
Јас ти посакувам долга љубов со лејди Т и една количка под елка, ко за тебе :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
redhead - да ја посетиш Барселона, заедно со куќата на Зафон и да пиеш кафе во Los tres Gattos.

Aristokrat - да преболиш све ова срање, да си купиш едно моторче и една готика да си фанеш да ја шетате Македонија на мотор.

parvati - да кренеш пут за Амстердам на работу и после кад дојдеш туј да отвориш клуб с`с бразилке као конобарке:)

Марија - Да се вработиш во мртовечница. :))) се шалам, да го најдеш својот Енрике и со тоа да го забаталиш овој. И да отидеш до Петербург кај куќата на Достоевски.

Solstice пеер онака.... Фати заработи некој денар, после аранжман ти праиме до Бронкс некако.

Н, my mannn.... - дај бе легни нешо, више ми личиш на Тед него на Барни. И присобери тро пара, идеме заедно во McLaren`s bar да се пуштаме на цури. Ти ќе бидеш Тед, јас ќе бидам Барн... заеби.

DarkPassenger - свадба. Некаде, не толку формална, после на Honeymoon во Waldorf NYC.

Sarah Дуга врска со овој сеа, да ти тргне и образование, после тоа добра прилика за работа.

alba babe.... да се упознаеш со ја.

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Anastasija му посакувам се најдобро добро здравје пред се, да си биди со тој шо си го сака и да си тера мн време..да биди најсреќна и се шо сака нека и се исполни !! :*(hug)
bojan брат си знајш тебе што ти посакувам да си ја фатиш конечно таја..другото се ќе си дојди со тек на времее..:D :sreken
emzzy другата година со дечко да те видам !! :* и да ми дојдиш битола некогаш ;)
Rosana се најдобро се најубо и тебе сакам да те видам со дечко до др година :)
Lady* ахахаххах прво шо ми паѓа на памет да си го активираш фб-то ;) ии се најдобро се најубо
Сара.13 ти посакувам се најдобро во новата година..
Foxboro поќе да се ШАЛИМО во новата година..xD
Luckky се најдобро се најубо и да си дојдиш Битолата !! :)) :*