Се наближува Нова Година па дали сте размислувале .. каде и со кого би бил вашиот супер помин ?? Би одбрале ли друштво и гласен ноќен клуб .. можеби романтична вечера со саканата личност или некој градски ресторан ... а можеби и патување во странство ?? А исто така дали имате обичај да подарувате нешто некому и што би бил идеален поклон за неа/него ??? Потоа како ја бирате гардеробата за најлудата ноќ ? И идеална комбинација на облека во која ке се чувстувате најдобро, со оглед на тоа каде ке одите ...
Да почнам јас .. совршена забава би ми била некаде во локалните кафулиња со моите најблиски другарки .. во принцип најчесто си подаруваме ситни работи со другарките на кои ке се сеќавааме долго .. Според мене ( за тие кои се во врска ) идеален подарок за неа би бил топли ракавици, шал или дизајнирана капа .. а за него би бил џемпер со оглед на темературите .. Исто така идеална комбинација некое фустанче да не е светликаво ако е нова година, високи потпетици се разбира ... малку накит и топло палто ...
Да почнам јас .. совршена забава би ми била некаде во локалните кафулиња со моите најблиски другарки .. во принцип најчесто си подаруваме ситни работи со другарките на кои ке се сеќавааме долго .. Според мене ( за тие кои се во врска ) идеален подарок за неа би бил топли ракавици, шал или дизајнирана капа .. а за него би бил џемпер со оглед на темературите .. Исто така идеална комбинација некое фустанче да не е светликаво ако е нова година, високи потпетици се разбира ... малку накит и топло палто ...