без нервози де, само си кажав што е и како е, не предложив да го снема форумов ... I like it here!Па на која будала му текнало форум да прави...нека отвори една тема, уствари не...нека отвори чет соба и сите ќе лупаат што сакаат да кажат. Овие па и форум направиле.
Дијазепамите мои + ти = јас потполно смирен. Готоо, сеа сум мирен. Фала што успеа да ме смириш инаку само дијазепамите ништо немаше да направат.
Бош ден денес...слабо родендени.
Абе лесно е еве рецимо ти и уште некој кој од мали нозе се задоени со математиката при што во порано детство се репрограмирани да размислуваат логички као 2+2=4 но еве запрашај се дали некад си помислил да запишеш право, економски, да не спомнам за филолошки. Значи не може човекот да биде предодреден за се`, па дури и гението. Што не значи дека она требала да ја предаде писмената табула раза. Но можда, не и` оди математика така лесно како тебе.Никогаш не успеав тоа да сфатам. Немате потешкотии туку имате проблем со тоа дека не сакате да научите нешто.
Економски, филолошки, правен...меех нималку предизвик таму, автоматски ги одбегнувам во моите помисли да се запишам на факултет таму. Сепак да не знаеш ништо по било кој предмет е проблем.Абе лесно е еве рецимо ти и уште некој кој од мали нозе се задоени со математиката при што во порано детство се репрограмирани да размислуваат логички као 2+2=4 но еве запрашај се дали некад си помислил да запишеш право, економски, да не спомнам за филолошки. Значи не може човекот да биде предодреден за се`, па дури и гението. Што не значи дека она требала да ја предаде писмената табула раза. Но можда, не и` оди математика така лесно како тебе.