купив некоја книга пред некој ден со чаеви кои и помагаат на жената за секакви здравстени проблеми..има ептен мнооогу врсти и видови..Да ве прашам може ли некој да ми каже за што чајот е штетен, имам слушнато дека од чај забите ти пожолтуваат, дека од чај се регулира крвниот притисок, ако може некоја информација повеќе
Мене не ми е убаф брат, пробаја сам га на работу, за фирму не се сеќам, али викам ти не ми праи мене кефГо изнафаливте чајот со јаболко и цимет,од која фирма е најубав за да купам да го пробам ако не му е тешко на некој да напише
Мене ми се најубави од Франк.Го изнафаливте чајот со јаболко и цимет,од која фирма е најубав за да купам да го пробам ако не му е тешко на некој да напише
Исто. Поточно сите овошни чаеви ми се убави! Најчесто кога јас купувам, си земам Good Nature!Јаболко и цимет не го менувам за ниеден друг чај.
Море пи__а им матер на алкалоид, не земам веќе од нив чај. Последен пат кога земав јаболко и цимет колку радосен си направив чајче...го пробувам блага водичка со мирис на цимет. Боја јок. Сеа си купувам Франк и подобри ми се.Исто. Поточно сите овошни чаеви ми се убави! Најчесто кога јас купувам, си земам Good Nature!
http://www.goodnaturetea.com/
Книгичка и чајче во зимски период - милина!
Викаш? Ајде нареден пат ќе ги пробам на ФранкМоре пи__а им матер на алкалоид, не земам веќе од нив чај. Последен пат кога земав јаболко и цимет колку радосен си направив чајче...го пробувам блага водичка со мирис на цимет. Боја јок. Сеа си купувам Франк и подобри ми се.