Ех најдобрата серија што ја гледам. Шелдонче ми е идолот, го обожавам човеков. Ги имам изгледано сите сезони, лани летоска знам јас почнав од почеток и по цели денови само серијава ја вртев. Предобра ми е
Бубалици?The Big Bang Theory од утре започнува на МТВ1 од 19:00h под насловот Бубалици. Can't wait
Бубалици Поарно да го оставиле оригиналниот наслов.The Big Bang Theory од утре започнува на МТВ1 од 19:00h под насловот Бубалици. Can't wait
Абе така е кога гледаат од нашите северни соседи. Они мислам дека ја имаат преведено како шребери или штребери, а нашите Бубалици. Исто како Psych што ми ја преведуваат на Fox како Чудаци, а србите ја преведуваат како Фрикови.Бубалици?
неможеа поглуп наслов да смислат
Не можат да го оставам оригиналниот наслов зашто е Македонска ТВ. Штом се пренесува странска содржина мора да има титл.Бубалици Поарно да го оставиле оригиналниот наслов.
Eпа можело да биде Теоријата за големата експлозија, се радувам само што нема да биде синхронизирана. Апреведот верувам дека ќе биде ужас, камо да имав опција да го тргнам преводотНе можат да го оставам оригиналниот наслов зашто е Македонска ТВ. Штом се пренесува странска содржина мора да има титл.