Нека си биде антипатична, бар поубава да беше. Кога ја видам ми се темни, пример можеле мене да ме земат.Поентата Е да е антипатична.
Би било интересно Шелдон неккао да се сплетка со Алекс и Ејми да попизде
Нека си биде антипатична, бар поубава да беше. Кога ја видам ми се темни, пример можеле мене да ме земат.Поентата Е да е антипатична.
Само мене ми изгледа старо? И да во серијата како баба ја облекуваат.I kind a like her.
Само мене ми изгледа старо? И да во серијата како баба ја облекуваат.
Epa za godinite si e super, ne znaev kolku ima. No tolku mnogu ja nejkam sto na se bi i nasla nekoja zamerka.Со оглед на тоа дека има 37 години, доста добро изгледа. А така ја облакаат нели дека е nerd.
Искрено .. тапа ми е серијава. Глупав хумор за сите пари. Изгледав 10 епизоди од првата сезона, не ме насмеа ниеднаш ништо, ептен дебилна ми е .. може е до мене, може стварно е тапа.
И мене 3та сезона ми е најинтересна.И мене првата сезона ми беше тапа, тек во 3тата ми стана интересна и сеуште таа ми е омилена сезона.
Во секој случај, иако има интересни ликови и случки, не ми е толку смешна. Сепак, лесна серија е и служи за 20ина минути опуштање на крајот на денот.