За следното твое обраќање кон мене, оваа моронска фраза срце, те молам исфрли ја.така е срце убаво што ме надополни и што појасни на некој што трба да знае и да созрее и да кажеш ,,ДА" со ладна глава.
Фала
За следното твое обраќање кон мене, оваа моронска фраза срце, те молам исфрли ја.така е срце убаво што ме надополни и што појасни на некој што трба да знае и да созрее и да кажеш ,,ДА" со ладна глава.
Зависи.. кај некој треба помалку време, кај друг повеќе. Најдобро е некое време да се живее заедно, па да се види како ќе функционира заедничкиот живот..Па, колку години мислите дека се доволни во врска за да започнете брак?
Абе да, но после неколку месеци страсна врска заљубеноста поминува и очите се отваараат. Тогаш ги согледуваме сите оние недостатоци кај партнерот кои не сме ги приметувале предходно поради заслепеноста од енормното друкање хормони. После тие ’’златни’’ месеци партнерите или ќе раскинат или продолжуваат, но овојпат по зрело, по свесно, со едно добро искуство позади нив. Затоа е зезнато во тој период на заљубеност да се влезе во брак, оти после може бити кајања.Незнам ама моиве се знаеле кратко пред да влезат во брак...не се битни годините во врска..битно е да си одговарате (мое мислење)
Абе да, но после неколку месеци страсна врска заљубеноста поминува и очите се отваараат. Тогаш ги согледуваме сите оние недостатоци кај партнерот кои не сме ги приметувале предходно поради заслепеноста од енормното друкање хормони. После тие ’’златни’’ месеци партнерите или ќе раскинат или продолжуваат, но овојпат по зрело, по свесно, со едно добро искуство позади нив. Затоа е зезнато во тој период на заљубеност да се влезе во брак, оти после може бити кајања.
Па, колку години мислите дека се доволни во врска за да започнете брак?