Најмногу ми е за губење масти и да ги оформам мускуливе, за дефиниција. Не сум којзнае колку пун, 86 килца на 1,86 висина, ама стомачево ме курчи. Може да се постигне дефиниција со Тотал Џим-от баце, доколку се вежба на потешко ниво?
Држам некоја диета ја најдов на нет: Доручек - корнфлекс со јогурт, ручек - стек нешто месо, зеленчук, вечера - јајце варено, супа од зеленчук, јогурт и сл. така полесно. И измеѓу оброци ужинка овошје. Леб јадам само едно парче црн леб.
Што мислиш добра е диетава за оваа телесна маса што ја имам?
Инаку вежбам секој ден; еден ден гради и трицепс, па утредента рамо, грб и бицепс. Да не биде секој ден исто оти прочитав имаше напишано негде два дена да се одмарале мускулите после тренинг.
На прав пат си да ти кажам, добра килажа и висинаа останува само да ги намалиш масните наслаги и ќе го снема стомакот. Со тотал џим да , може да оствариш дефиниција, а и исхраната до некаде ти е многу солидна. Исто така добро си прочитал за мускулите потребно им е 48 часа да се регенерираат, ништо брат само вежбај и резултати ќе си дојдат во свое време