Што сте во хороскоп? А подзнак?

Што сте во хороскоп?


  • Total voters
    198

rikica01

Истакнат Член
19 ноември 2015
58
19
118
25
Јас сум Близнаци во подзнак не знам што сум. Ама едно ме интересира зошто повеќето луѓе велат дека близнаците се дволични. Не напротив ти можат за се да ти помогнат, а што е најважно можат да ти подарат вистинска подршка и вистинска љубов.
 

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,105
973
1,133
Јас сум Близнаци во подзнак не знам што сум. Ама едно ме интересира зошто повеќето луѓе велат дека близнаците се дволични. Не напротив ти можат за се да ти помогнат, а што е најважно можат да ти подарат вистинска подршка и вистинска љубов.
Нема врска. Близнаците ми се едни од омилените. Не се дволични туку темпераментни и менуваат однос и чувства многу брзо :) (star)
 

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
345
63
Погледни го постот над овој што јас го напишав. Има прекрасно објаснување како да го правите тоа едноставно :)
Знам јас кој знак и подзнак сум, од други калкулатори сум си израчунала...овој твојов горниот ми е малку мал и сложен;)

пс
мислев ќе се пријавиш како прав џентлмен и да ми израчунаш, ама.....:confused: