Што сте во хороскоп? А подзнак?

Што сте во хороскоп?


  • Total voters
    198

Baronessa

Истакнат Член
13 февруари 2012
524
753
93
Los Angeles!
Кај мене е специфично малце тоа што сум родена на граница помеѓу Лав и Девица... А Во подзнак сум Рак...
 

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,031
2,642
1,143
26
Битола
јарец во подзнак мислам дека сум бик иначе кај можам да проверам за сигурно и ако можи некој дами кажи шо значи таа комбинација...
 
  • Like
Реакции: JaMi