Што сте во хороскоп? А подзнак?

Што сте во хороскоп?


  • Total voters
    198

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
308
187
43
Знак-Стрелец
Подзнак-Вага
Месечина во Водолија