Што да се носи за Нова Година?

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,870
935
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Ти каде ке ги фрлаш парите да дојдеме јбг некои немаат за фрлање :zelen
Бунтовноста ми е вродена неможем да ја контролирам :zelen
Ти што ќе носиш во вторник вечер, за дочекот на Нова година? :)
Можеби и ќе поминам да почастам пијачка, штом толку немате пари за фрлање.
 

alba

Староседелец
15 март 2012
1,426
2,014
1,123
Ти што ќе носиш во вторник вечер, за дочекот на Нова година? :)
Можеби и ќе поминам да почастам пијачка, штом толку немате пари за фрлање.
Ова само потемна црвена вино боја ако де помини и ја ке честам ти фрлиги на др место парите :zelen

 
  • Like
Реакции: Хептаграм XI

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,870
935
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Ова само потемна црвена вино боја ако де помини и ја ке честам ти фрлиги на др место парите :zelen
Убав фустан... а ти бесцелно се бунтуваш за „новата ни година“ :)

П.С. Ти се понуди да поминеш таму кај што јас ќе фрлам пари, па за да не се мачиш велам ете ќе дојдам ќе фрлам пара за да те почастам некоја пијачка (можеби ќе немаш да фрлеш за „маркетиншкиот трик наречен нова година“... Ако се предомисли, ок, нема да поминам вака дотеран да удриме на весеље :)
 

alba

Староседелец
15 март 2012
1,426
2,014
1,123
Убав фустан... а ти бесцелно се бунтуваш за „новата ни година“ :)

П.С. Ти се понуди да поминеш таму кај што јас ќе фрлам пари, па за да не се мачиш велам ете ќе дојдам ќе фрлам пара за да те почастам некоја пијачка (можеби ќе немаш да фрлеш за „маркетиншкиот трик наречен нова година“... Ако се предомисли, ок, нема да поминам вака дотеран да удриме на весеље :)
Фустанот ми е свадбарски искара неколку свадби и јас нема да славам нова год него ке присуствуем на веридба желба на младите зш нашиот народ е премногу суеверен као наводно да им тргнало у заедничкиот живот среда - напреда е замисли до кој степен сме дојдени :facepalm2
помини мож и на тебе да тргне у животот ич не сум се предомислила :zelen
 
  • Like
Реакции: Хептаграм XI

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,870
935
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Фустанот ми е свадбарски искара неколку свадби и јас нема да славам нова год него ке присуствуем на веридба желба на младите зш нашиот народ е премногу суеверен као наводно да им тргнало у заедничкиот живот среда - напреда е замисли до кој степен сме дојдени :facepalm2
помини мож и на тебе да тргне у животот ич не сум се предомислила :zelen
Е ова не сум го знаел. Човек учи додека е жив сепак :)
Не сакам да ми тргне во животот... кој знае што бељи ќе направам ако ми тргне! :)

П.С. Инфо за местоположбата твоја за нова година, да знам кај да фрлам парата :) Вака дотеран...
 

alba

Староседелец
15 март 2012
1,426
2,014
1,123
Е ова не сум го знаел. Човек учи додека е жив сепак :)
Не сакам да ми тргне во животот... кој знае што бељи ќе направам ако ми тргне! :)

П.С. Инфо за местоположбата твоја за нова година, да знам кај да фрлам парата :) Вака дотеран...
У право си мене кд ми тргне животот дури и без мене тргне :zelen
Исток.
 
  • Like
Реакции: Хептаграм XI

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,870
935
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
У право си мене кд ми тргне животот дури и без мене тргне :zelen
Исток.
Ако е Штип, фрлам пијачка во „Пијано“-то :) Нормално ако си дотерана во тој црвен фустан! :cool:
 
  • Like
Реакции: alba

MimeQueen

Полноправен Член
13 јануари 2014
86
41
18
21
Обични фармерки со добра блуза,комбинација со штикли и плик чанта,одлична фризура,лак во комбинација,накит,екстра шминка......