Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Дефинитивно ќе го шијам ова црвеното, ама за во секој случај ќе си направам и исто црно, па кое и да е ќе си го носам. Кога ќе се заврши ќе ставам слика да видите како испаднало. Фала за помошта на сите
КАко и секоја година со друштво кај дома некој и пред 12 на плошатад, а после некој кафиќ или нешто слично. Прво мислев да носам фармерки и некоја блуза/кошула и штикли, но сите ме разубедија и си купив фустанче.
Вакво е фустанчето, не изгледа вака убаво, но многу ми се допаѓа како ми стои.
А еве ги и штиклите
Ќе носам обетки и прстен, косата пуштена и најверојатно ќе се напминкам smokey eyes.
Фустанче купив, иако не планирав да носам фустан... Ме мрзеше да шетам низ бутици, во вториот кај шо влегов го видов, ми се свиѓаше и го купив. А имам дома неколку шо се или еднаш или ниеднаш облечени. Идиот. Сеа не знам за чизмите, двата пара шо не се на штикла не ми одговараат со фустанчето, а штикли не сакам да носам...
Не купују нови стфари, ке ти тиииит и трошкови и сфе, ке си носу нешто од мој плакар
Мислу дека знам у себе што ке си искомбинирам, панталонке што су ми поклон од девојку ми су ми спремни и испеглани : )
Maјца со ликот на види ми аватар, кошуљка курназка раскопчана и неелегантна. Мрзу елегантни стфари, одела, кошуље сфетли