Што да се носи за Нова Година?

MimeQueen

Полноправен Член
13 јануари 2014
86
41
18
21
Brand new hills and a dress. Да, штикли! Иако во домашна атмосфера, домашна журка, сепак... gotta look awesome for the partey! :igra(party)
И јас бев во домашна атмосфера,со пријатели.Моногу подобро е од шетање по диска,вака дома слушаш музика каква сакаш,јадеш пиеш,и на одење не се плаќа! :giggle
 
  • Like
Реакции: Stojne

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Јас (или на сељачки: азгааа; не знам зошто, но многу ми се смешен и глуп зборот) бев дома, во тренерки...|-( Розеви со сиво, дебели, широки, како вреќи...
еден број поголеми...