Што би сакале да работите?

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,214
2,301
1,153
Skopje
www.facebook.com
Од пред некое време ми се уврти во глава да работам како економски вештак само има уште многу време, и труд и маки додека стигнам до тоа т.е таа работна позиција ама дефинитивно знам дека тоа ќе ми биде крајна цел.
 

-•Lil Lamb•-

Баниран
27 февруари 2012
74
48
318
28
Јас би сакала да работам како спикерка, Вести да прикажувам. :) Можда и ќе работам,ако не во овој, во некој друг. Никогаш не треба да се губи надеж.
 

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
308
187
43
Љуботитен сум по ова прашање.
Мислам дека е добра тема за разговор.
 

incule

Староседелец
5 јануари 2015
739
127
1,053
26
Да сум шефица,да имам мотел,мислам ке се оствари