Што би сакале да работите?

важна

Истакнат Член
14 февруари 2012
552
694
93
30
Скопје
Уфф...па пораснав веќе...се надевам :D
Планови за во иднина, па ќе го работам она што отсекогаш сум го сакала, ќе работам со компјутер т.е програмер :)
Најдобро е да го работиш тоа што го сакаш бидејќи само така ќе бидеш успешен во својата работа.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Elence

Elence

Полноправен Член
13 февруари 2012
96
86
18
29
New York, New York
twitter.com
Сакам во странство да работам затоа што тука тешко можеш да преживееш, неможеш да се задоволиш со некој работи од секојдневието :|
И jас на тоа се надевам, а како што?
 

CyberKnight

Полноправен Член
14 февруари 2012
51
41
18
26
Велес
www.facebook.com
Имам уште неколку месеци за да завршам средно (стручно) па планирам преку некој агенции да најдам работа за на брод зошто тука тешко се преживува со 180 евра плата :/
 

Dea

Активен Член
14 февруари 2012
156
196
43
22
За 10 години или помалку се надевам се гледам себеси во Италјанската одбојкарска репрезентација :). Се надевам ова ќе стане реалност... само работа до тогаш.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Outrider and Elence

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
27
Битола
за едно 10 години се гледам секаде само не тука.. а би работел што било по врзано со компјутерското системско инженерство...
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Elence