Чувството кога...

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
чувството кога колоквиуми се ближат :facepalm2
Ми се повраќа :place Кој не си положил навреме ќе си дава пари за казнени сесии.

Он топик: Чувството кога ѕвездиве си го прават инстаграмот прајвет, а ти немаш инстаграм и не можиш да ги изманијачиш на раат :place
 
  • Like
Реакции: Kisserboy

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,448
3,794
1,153
25
Битола
Ми се повраќа :place Кој не си положил навреме ќе си дава пари за казнени сесии.

Он топик: Чувството кога ѕвездиве си го прават инстаграмот прајвет, а ти немаш инстаграм и не можиш да ги изманијачиш на раат :place
То е брат не ми се фаќа книга да земам да учам не знам шо ќе прам :(
 
  • Like
Реакции: Давор and escape

İncognito

Староседелец
31 август 2013
2,498
3,774
1,153
Чувството кога си мутер (навртка) на аголот од секоја маса, за секоја маса (мерка за инертност на телата).
 

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Чувството кога една иста приказка два пати различно ти ја кажува. И после неее, не лажам јас :facepalm2
 
  • Like
Реакции: Tantara

Falanga

Истакнат Член
10 април 2016
350
293
173
38
Чувството кога некому ќе помогнеш и ќе те напушти, мислејќи дека те надмудрил.
Оn second thought, своите чувства некако полесно ми е да ги пребродам, но туѓите малку потешко.
Мислам дека повеќе ме боли кога гледам блиски луѓе како тешко страдаат отколку кога јас страдам.
Роднина во фамилија, девоче 11 години го загуби татка си кој замина млад на 35 години. Никогаш не го преболев кршењето на нејзиното срце. Сега јас се грижам делумно за неа, ме боли што не можам никако да и ја намалам болката.
Татко ми се бореше со рак, три агонизирачки месеци. Кога замина бев многу повреден но тоа го преболев. Не го преболев страдањето на сестра ми.
Не е убаво баш чувството кога се плашиш на блиските да не им се случи нешто отколку на себе. Често кога мислам на темата и паника ме фаќа.