Чувството кога... | Црнобело Форум

Чувството кога...

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Среќаваме и многу Facebook статуси и слично кои започнуваат со вакава фраза ..
Да си кажеме кое чувство нас ни оставило впечаток ..
Потсмев,мистичностиили нешто слично ...
Мој пример : Чувството кога ке и го дадеш твоето палто зашто и студи .. (inlove)
Пишете по една ваква фраза , ке се насмееме а и ке се присетиме на некои чувства .. :* :giggle(hug)