Чувството кога... | Црнобело Форум

Чувството кога...

incule

Староседелец
5 јануари 2015
740
128
1,053
28
Чуството кога се каеш за нешто или кога ќе направиш нешто и се каеш
 

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Кога ти отчекуваш некого да ти се јави,и чекајки си заспал,а тој отишол на гости!:kafe
 

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
969
1,133
Кога ти подаруваат букет од омиленото цвеќе само за да ти го разубават денот. (inlove)(star)
 

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Кај нас веќе 9 саати нема вода ..
Претпоставувам дека се работи за некој дефект на водоводната мрежа.
Па да се надевате дека дефектот вечерва ќе се отстрани,па утре здравје можеш и ти да удриш еден млак туш:)