Чет муабети (ти реков-ми рече)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Дожд сакам само за романтики да бркаме, јас и тој. Да ме крене во раце и неговите бакнежи да не се бројат, исто како и капките кои паѓаат од горе.
(hug)(rain)

Coccinella

Староседелец
5 август 2016
19
11
1,003
Дожд сакам само за романтики да бркаме, јас и тој. Да ме крене во раце и неговите бакнежи да не се бројат, исто како и капките кои паѓаат од горе.
(hug)(rain)
Ќе настинете, многу пари ќе треба да давате за лекови, нерви ќе искинете со нашиве доктори, нервозата може лошо да и влијае на врската, ќе раскинете, ќе патиш, ќе го колнеш дождот после. Верувај ми.

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Ќе настинете, многу пари ќе треба да давате за лекови, нерви ќе искинете со нашиве доктори, нервозата може лошо да и влијае на врската, ќе раскинете, ќе патиш, ќе го колнеш дождот после. Верувај ми.

Немој да си толку огорчена :) ќе се најде некој и за тебе, не се секирај. Мене од дожд ништо не ми е, не сум од шеќер ниту па мажето ми е.

Coccinella

Староседелец
5 август 2016
19
11
1,003
Немој да си толку огорчена :) ќе се најде некој и за тебе, не се секирај. Мене од дожд ништо не ми е, не сум од шеќер ниту па мажето ми е.
Само ако не се најде. Само ако лажеш.

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

Ѕид на плачот

Истакнат Член
20 септември 2016
222
113
343
33
Скопје
Јас искрено не, зошто ми делуваш на тролче :)

Јас Тролче? Не,не... Многу сум сериозна особа јас.
Ти мене уште не ме познаваш, немаме многу пишувано, затоа. Сосема малце. И зато ти остајв таков впечаток инаку, јас, јас сум многу фина девојка, злато девојка... Позлатна од мене нема. Срце сум! Мене секој треба да ме сака и поштува и да ме клава администраторка. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: corki