Тажно е знам. ИзвиниКоја несреќа те прати чупче, то чудо едно, ме расплака сето сега...
Тажно е знам. ИзвиниКоја несреќа те прати чупче, то чудо едно, ме расплака сето сега...
Девојчето не бара многу, сака само да има среќа и да биде на лице место бар еднашкаКоја несреќа те прати чупче, то чудо едно, ме расплака сето сега...
Ќе настинете, многу пари ќе треба да давате за лекови, нерви ќе искинете со нашиве доктори, нервозата може лошо да и влијае на врската, ќе раскинете, ќе патиш, ќе го колнеш дождот после. Верувај ми.Дожд сакам само за романтики да бркаме, јас и тој. Да ме крене во раце и неговите бакнежи да не се бројат, исто како и капките кои паѓаат од горе.
Ќе настинете, многу пари ќе треба да давате за лекови, нерви ќе искинете со нашиве доктори, нервозата може лошо да и влијае на врската, ќе раскинете, ќе патиш, ќе го колнеш дождот после. Верувај ми.
Само ако не се најде. Само ако лажеш.Немој да си толку огорчена ќе се најде некој и за тебе, не се секирај. Мене од дожд ништо не ми е, не сум од шеќер ниту па мажето ми е.
И јас имам прашање, дали некоггаш еве на пример, би ми предложиле мене да бидам член од администрацијата?
Јас искрено не, зошто ми делуваш на тролче