Тажно е знам. ИзвиниКоја несреќа те прати чупче, то чудо едно, ме расплака сето сега...![]()
![Тажен :( :(](/images/emoji/sad_animated.png)
Тажно е знам. ИзвиниКоја несреќа те прати чупче, то чудо едно, ме расплака сето сега...![]()
Девојчето не бара многу, сака само да има среќа и да биде на лице место бар еднашкаКоја несреќа те прати чупче, то чудо едно, ме расплака сето сега...![]()
Ќе настинете, многу пари ќе треба да давате за лекови, нерви ќе искинете со нашиве доктори, нервозата може лошо да и влијае на врската, ќе раскинете, ќе патиш, ќе го колнеш дождот после. Верувај ми.Дожд сакам само за романтики да бркаме, јас и тој. Да ме крене во раце и неговите бакнежи да не се бројат, исто како и капките кои паѓаат од горе.
![]()
Ќе настинете, многу пари ќе треба да давате за лекови, нерви ќе искинете со нашиве доктори, нервозата може лошо да и влијае на врската, ќе раскинете, ќе патиш, ќе го колнеш дождот после. Верувај ми.
Само ако не се најде. Само ако лажеш.Немој да си толку огорченаќе се најде некој и за тебе, не се секирај. Мене од дожд ништо не ми е, не сум од шеќер ниту па мажето ми е.
И јас имам прашање, дали некоггаш еве на пример, би ми предложиле мене да бидам член од администрацијата?![]()
Јас искрено не, зошто ми делуваш на тролче![]()