Чет муабети/ти реков-ми рече

Coccinella

Истакнат Член
5 август 2016
16
8
303
Не сакам веќе, ладно е ќе ми студи. Вие па ме цитирате од пред 9 месеци.
 

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,105
971
1,133
Дожд сакам само за романтики да бркаме, јас и тој. Да ме крене во раце и неговите бакнежи да не се бројат, исто како и капките кои паѓаат од горе.
:gus(rain)
 

Coccinella

Истакнат Член
5 август 2016
16
8
303
Дожд сакам само за романтики да бркаме, јас и тој. Да ме крене во раце и неговите бакнежи да не се бројат, исто како и капките кои паѓаат од горе.
:gus(rain)
Ќе настинете, многу пари ќе треба да давате за лекови, нерви ќе искинете со нашиве доктори, нервозата може лошо да и влијае на врската, ќе раскинете, ќе патиш, ќе го колнеш дождот после. Верувај ми.
 
  • Like
Реакции: Makedonec

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,105
971
1,133
Ќе настинете, многу пари ќе треба да давате за лекови, нерви ќе искинете со нашиве доктори, нервозата може лошо да и влијае на врската, ќе раскинете, ќе патиш, ќе го колнеш дождот после. Верувај ми.
Немој да си толку огорчена :) ќе се најде некој и за тебе, не се секирај. Мене од дожд ништо не ми е, не сум од шеќер ниту па мажето ми е.
 

Coccinella

Истакнат Член
5 август 2016
16
8
303
Немој да си толку огорчена :) ќе се најде некој и за тебе, не се секирај. Мене од дожд ништо не ми е, не сум од шеќер ниту па мажето ми е.
Само ако не се најде. Само ако лажеш.
 
  • Like
Реакции: Prashina

Ѕид на плачот

Истакнат Член
20 септември 2016
222
113
343
27
Скопје
Ами, човек ако не ве цитира од тамо пред пар неколку месеци, вас не ви ни текнува да дојдете да напишите нешто. :) нека се раздрма форумов.
 

Ѕид на плачот

Истакнат Член
20 септември 2016
222
113
343
27
Скопје
Јас искрено не, зошто ми делуваш на тролче :)
Јас Тролче? Не,не... Многу сум сериозна особа јас.
Ти мене уште не ме познаваш, немаме многу пишувано, затоа. Сосема малце. И зато ти остајв таков впечаток инаку, јас, јас сум многу фина девојка, злато девојка... Позлатна од мене нема. Срце сум! Мене секој треба да ме сака и поштува и да ме клава администраторка. :)
 
  • Like
Реакции: corki