Чет муабети (ти реков-ми рече)

Lettie

Нов член
4 јануари 2015
15
3
3
Skopje
Секакво месо? Што јадеш ти, салата?
секакво месо да, не јадам никакво месо и се што е поврзано со месо, или направено од месо:) Вегетаријанец сум:)
Мене пример, ми се лоши кога ке видам месарница:)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
секакво месо да, не јадам никакво месо и се што е поврзано со месо, или направено од месо:) Вегетаријанец сум:)
Мене пример, ми се лоши кога ке видам месарница:)
Хамбургер не си јадела никогаш?

Lettie

Нов член
4 јануари 2015
15
3
3
Skopje
Хамбургер не си јадела никогаш?
Вегетаријанец не сум се родила. Моите кога сум била мала ми давале месо.. не сум ја имала таа моќ за да кажам дека не сакам да го јадам.
Вегетаријанец станав подоцна ..со наполнети 11год..:)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Вегетаријанец не сум се родила. Моите кога сум била мала ми давале месо.. не сум ја имала таа моќ за да кажам дека не сакам да го јадам.
Вегетаријанец станав подоцна ..со наполнети 11год..:)
И што ако си вегетаријанец? Што ти е подобро отколку ако јадеш месо?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Прочита за набодувањето живи кокошки на вила од страна на ретардираните вевчанци и сакаш да си пишеш.

Нема тема за здруженијата како Анима Дунди ама еве нешто поврзано со заштитата на животните. Полиции нешто ова она.
http://forum.crnobelo.com/threads/Петиција-за-формирање-полиција-за-заштита-на-животни.4442/

Пред малку слушнав, Вевчанци со стапови тепале пес (хаски мислам било) и откако го убиле го ставиле на ражен и го испекле?! :eek:
Ништо чудно пред некој месец имаше масакр таму, ah the stuff the serial killers are made of...