Секакво месо? Што јадеш ти, салата?Oхоо, има повеќе..
чад од цигари, пот, смрдливи нозе (особено во лето), канализација, секакво месо..
Секакво месо? Што јадеш ти, салата?Oхоо, има повеќе..
чад од цигари, пот, смрдливи нозе (особено во лето), канализација, секакво месо..
секакво месо да, не јадам никакво месо и се што е поврзано со месо, или направено од месо Вегетаријанец сумСекакво месо? Што јадеш ти, салата?
Хамбургер не си јадела никогаш?секакво месо да, не јадам никакво месо и се што е поврзано со месо, или направено од месо Вегетаријанец сум
Мене пример, ми се лоши кога ке видам месарница
Вегетаријанец не сум се родила. Моите кога сум била мала ми давале месо.. не сум ја имала таа моќ за да кажам дека не сакам да го јадам.Хамбургер не си јадела никогаш?
И што ако си вегетаријанец? Што ти е подобро отколку ако јадеш месо?Вегетаријанец не сум се родила. Моите кога сум била мала ми давале месо.. не сум ја имала таа моќ за да кажам дека не сакам да го јадам.
Вегетаријанец станав подоцна ..со наполнети 11год..
Поубаво се чувствувам.И што ако си вегетаријанец? Што ти е подобро отколку ако јадеш месо?
Прочита за набодувањето живи кокошки на вила од страна на ретардираните вевчанци и сакаш да си пишеш.
Нема тема за здруженијата како Анима Дунди ама еве нешто поврзано со заштитата на животните. Полиции нешто ова она.
http://forum.crnobelo.com/threads/Петиција-за-формирање-полиција-за-заштита-на-животни.4442/