Каде тоа јас сум контрадикторен? А трол не можам да бидам, низок сум.За пет постови,шест пати контрадикторен.
Вака едно време ги препознаваа троловите.
Абе цело ова е господ да те чува од женска белја. Инаку пак затајува нашиот казнен систем , па ако човекот бил пријавуван за сејмено насилство каде е полицијата да го уапси или пријавите му ги кинеле зш имал јаки врски затоа што бил војник ?
Типов оди и ги убива мајката, таткото и сестрата на својата екс сопруга.
Те молам објасни ми како е ова женска белја?
Се согласувам со Outrider, луѓево се или суицидни или хомоцидни. Кој човечки ген ли е одговорен за тоа да уништиме се што можеме... Немам никакво објаснување, сум размислувала за ова многу пати низ животов, но заклучив дека човекот е роден да опустоши се што е добро и квалитетно.
Жално. Жално колку нашиот свет се врти околу фокусирање на лошото место да научиме да го уживаме доброто. И јас сум таква, никако да го сменам тоа.
Ви се дешава ли некогаш да изгледате нешто толку добро што после тоа не знаете што да правите со себе? Гледам доументарец за Баскиат... доживеав вожња на ролер костер од емоции во тие саат ипол. Каков човек! Каков живот! Каква креативност! Каква уметност! Каков крај! Ахххх....
Коефициентите ги множиш еден со друг, а после со уплатата, мислам дека беше така.
Ќе ти го украдат.Зелена парка јакна и чадор.
Мислам дека секоја недела купувам чадори, или ги кршам или ги губам. Овој пат си одбрав со поубав дизајн по логиката дека ако ми е убав ќе го пазам.
Епа ништо чудно сега најубав чадор имам.Ќе ти го украдат.