А ако не те послушам што следува?Од мене имаш прва опомена да не глумиш Мла Кунис ако незнаеш која е прашај у администарација![]()
Ај вака на фино неможеш да знаеш дали трола со тоа што му се допаѓа грбот и тоа мислење не е за во таа тема додека мислиш дека трола има др начини да го опоменуваш како на пр да го цитираш тука. Ние сме влијателни овдеА ако не те послушам што следува?
Кој глуми иначе, јас си пишав мислење каде што го цитирав членот кој тролаше за тоа дека грбот бил одличен и дека така требало. Ако не тролал му се извинувам.
А другиот член почна да ме учи како требало да пишувам, ти ми даваш опомени. Затоа кажете ми, кои сте вие?![]()
Ќе те послушам ако ми ставаш минимум по 2 лајкови дневно.Ај вака на фино неможеш да знаеш дали трола со тоа што му се допаѓа грбот и тоа мислење не е за во таа тема додека мислиш дека трола има др начини да го опоменуваш како на пр да го цитираш тука. Ние сме влијателни овдеи треба како модератор да се воздржуеш од такви коментари за кој те опоменав и треба да учиш
![]()
Па можда си тапа форумџија
А зошто го правиш тоа, со која цел?
И јас слабо коментирам, ако не да се исфрлам и јас од клуботНе бе зашто да менува, онака кажав дека ништо не коментирала а погоре има објаснување како функционира клубот.
Имам филм за гледање и ќе го изгледам, како секогаш што гледав нели.
Простено ти е тебе дека стави нов дуел во другата тема.И јас слабо коментирам, ако не да се исфрлам и јас од клубот![]()