А ако не те послушам што следува?Од мене имаш прва опомена да не глумиш Мла Кунис ако незнаеш која е прашај у администарација
Ај вака на фино неможеш да знаеш дали трола со тоа што му се допаѓа грбот и тоа мислење не е за во таа тема додека мислиш дека трола има др начини да го опоменуваш како на пр да го цитираш тука. Ние сме влијателни овде и треба како модератор да се воздржуеш од такви коментари за кој те опоменав и треба да учишА ако не те послушам што следува?
Кој глуми иначе, јас си пишав мислење каде што го цитирав членот кој тролаше за тоа дека грбот бил одличен и дека така требало. Ако не тролал му се извинувам.
А другиот член почна да ме учи како требало да пишувам, ти ми даваш опомени. Затоа кажете ми, кои сте вие?
Ќе те послушам ако ми ставаш минимум по 2 лајкови дневно.Ај вака на фино неможеш да знаеш дали трола со тоа што му се допаѓа грбот и тоа мислење не е за во таа тема додека мислиш дека трола има др начини да го опоменуваш како на пр да го цитираш тука. Ние сме влијателни овде и треба како модератор да се воздржуеш од такви коментари за кој те опоменав и треба да учиш
Па можда си тапа форумџија
А зошто го правиш тоа, со која цел?
И јас слабо коментирам, ако не да се исфрлам и јас од клуботНе бе зашто да менува, онака кажав дека ништо не коментирала а погоре има објаснување како функционира клубот.
Имам филм за гледање и ќе го изгледам, како секогаш што гледав нели.
Простено ти е тебе дека стави нов дуел во другата тема.И јас слабо коментирам, ако не да се исфрлам и јас од клубот