Дај му и туна некогаш. Јас на пример му давам компир манџа, не знам сега дали сака твојот ама пробај.Не го давам на никој, каков таков кај мене ќе си остане
Дај му и туна некогаш. Јас на пример му давам компир манџа, не знам сега дали сака твојот ама пробај.Не го давам на никој, каков таков кај мене ќе си остане
Бало е, таков карактер има
Стави го на детектор за лаги.Не сакам да ја повредам неа сепак она не е ни малку крива, а не сакам ни на другаров да кажам оти од кај да знам што за личност е она, он секако ќе ја заштити ама она ако е вљубена во овој зар брат си да го слуша плус другиов ќе одрекува и на крај јас виновна (ете затоа не сакам вакви работи) или па ради моја вина ќе се скараат брат и сестра тоа не можам да си го дозволам. А овој ќе види убаво нема да го оставам туку така ама сакам некако да го натерам сам да си признае ама не знам како пошто на него уствари и воопшто не му е гајле за тоа што го прави.
нема потреба прваче би сфатило дека лажеСтави го на детектор за лаги.
Вистина на тоа не ми текна... А покажува и негови карактеристики, трча само ко лудо пред чинија и треба апла да застанеш да му ја ставиш пред нос да види каде е и дека треба да јадеНадворешно е повеќе како Нандо, џинџер е
Имаш убава насмевкаЕве јас некогаш ќе те пофалам тебе, ти мене, и така ќе си се фалиме.
Не беше оф топик. Тоа ќе биде дел од следниот број на весникот.Имаш убава насмевка
Како така како мембр стаф си дозволуваш да ги трупаш темите со оф топици?ladno
Од кај знаеш ти кога нема да си од тие што ке го креираат,сам пред малку си го кажа тоа.Не беше оф топик. Тоа ќе биде дел од следниот број на весникот.
Па ако не сум дел од тимот, конверзацијата не сум ја напуштил.Од кај знаеш ти кога нема да си од тие што ке го креираат,сам пред малку си го кажа тоа.
И научи се да се заблагодаруваш на комплименти,пофалби,како што си се научил да не ги почитуваш туѓите размислувања.