Чет муабети (ти реков-ми рече)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не сакам да ја повредам неа сепак она не е ни малку крива, а не сакам ни на другаров да кажам оти од кај да знам што за личност е она, он секако ќе ја заштити ама она ако е вљубена во овој зар брат си да го слуша плус другиов ќе одрекува и на крај јас виновна (ете затоа не сакам вакви работи) или па ради моја вина ќе се скараат брат и сестра тоа не можам да си го дозволам. А овој ќе види убаво нема да го оставам туку така ама сакам некако да го натерам сам да си признае ама не знам како пошто на него уствари и воопшто не му е гајле за тоа што го прави.
Стави го на детектор за лаги. :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Надворешно е повеќе како Нандо, џинџер е :)
Вистина на тоа не ми текна... А покажува и негови карактеристики, трча само ко лудо пред чинија и треба апла да застанеш да му ја ставиш пред нос да види каде е и дека треба да јаде :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не беше оф топик. Тоа ќе биде дел од следниот број на весникот. :)
Од кај знаеш ти кога нема да си од тие што ке го креираат,сам пред малку си го кажа тоа.
И научи се да се заблагодаруваш на комплименти,пофалби,како што си се научил да не ги почитуваш туѓите размислувања.:giggle

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Од кај знаеш ти кога нема да си од тие што ке го креираат,сам пред малку си го кажа тоа.
И научи се да се заблагодаруваш на комплименти,пофалби,како што си се научил да не ги почитуваш туѓите размислувања.:giggle
Па ако не сум дел од тимот, конверзацијата не сум ја напуштил. :)
Не се заблагодарувам јас, не мора ни ти кога ќе те пофалам.