Чет муабети (ти реков-ми рече)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Што мислиш ти таму со искуство дека примаат? Па да им се правиш демек се знаеш... Тие бараат некој неук, да можат да го научат.
Па јас изгледам како неук. Кога ќе ме видат ќе си речат ае види го овој токмаков, а јас уствари кога ќе имам прилика ќе ги испотепам сите со нончаките што ми ги даде дедо ми.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Па јас изгледам како неук. Кога ќе ме видат ќе си речат ае види го овој токмаков, а јас уствари кога ќе имам прилика ќе ги испотепам сите со нончаките што ми ги даде дедо ми.
Аха ти си тате со кимоното што ги тепа сите по дома кога ќе се напие :D

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ебати модераторот,па нели си против врски,ургенции,привилегии...а,ти прв ја користиш положбата на форумов и ја еб***ш темата!Не треба за сонови да раскажуваш(shake)а и тој со хиероглифите во името:cenzura
Има кај мене една опција за игнорирање, стисни го тоа и нема да ми ги читаш мислењата. И тоа не беше сон иначе.

П.С. Култура на ниво. :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Има кај мене една опција за игнорирање, стисни го тоа и нема да ми ги читаш мислењата. И тоа не беше сон иначе.

П.С. Култура на ниво. :)
Иначе немаш таква опција, модератор не можеш да игнорираш :D

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Од старите сум чула стотици приказни за духови/вампири/самовили и справување со истите. Страховити ловци на натприродното биле. (muscle)

Ѓоа Супернатурал, само со магаре наместо оној олдтајмерот шо го возат браќата :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Drugari i drugarki ako moze pomos, zoso ova mn mi udira na nervna baza. Bev vo vrska vrska 6 meseci se zaljubiv premn (inache prva ozb vrska). Mi raskinuva devojkata (poradi toa sto misli deka sum se sramel od nea, t.e. zatoa sto ne sum ja zapoznal so moite,a ona ima ideno kaj mene, pritoa site znaat deka se sme zaedno segde izlagam so nea, bez nikakov sram). Stalno koa ke ja videv zamislena ja prasuvam sto ti e mi vika nisto se e vo red i od nigde nikade ednostavno mi raskinuva za taa pricina (iako ne veruvam deka e toa). I tuka se desavaat molbi, taga, teranje da se vrati ama dzabe se. Dali realno mislite deka ova e banalna pricina za prekin i pomos kako pobrzo da ja zaboravam. :)

mn sesekiras ona si ide so druk tipac : D nema vise nadez sonea dr e sea toa e toa pozz