Чет муабети (ти реков-ми рече)

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
@LittleButterfly само првин прашај дали имаат лиценца за да местат кожи за тарабука оти казната е голема :pusi
Јас размислував да се распрашам по циганиве што тропаат...каде ги менуваат тие...оваа е полупрофесионална тарабука и син ми ја скина...

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Настрана муабетиве, сериозно има машка раја која е во потрага по женски особи со иноземни папири. Двајца другари (повеќе познаници али ај) веќе заминаа на тој начин, едниот со постара женска 4-5 години. Ако порано кон такви финти беа повеќе склони жените, денес нема разлика, не се бира начин да се избега...
Следно очекувам во земјите каде има геј бракови, рандом пријатели кои немаат врска со хомосексуализам да стапуваат во фиктивни маж-маж бракови ради папири ако едниот има иноземни папири, секако за соодветна надокнада :rofl

Gap in the market :frantic
Чичко ми има заминато и се има венчано во странство за документи пред 20 и кусур години, ама пошто нема баш у црпката се разведе човекот, а жената го сакала будала и зема една наша за да и среди документи за на крај она да го остави.
Туку зборот ми е од поодамна маживе си бегале у странство (посебно овие од селото на татко ми море цело село има отидено) за документи и се венчале, ама паметни они си се снашле а не ко мојов чичко.
Бај д веј доколку има некоја заинтересирана за германско државјанство нека ми пише он ко што е фин и на други ќе им напраи документи :D

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Чичко ми има заминато и се има венчано во странство за документи пред 20 и кусур години, ама пошто нема баш у црпката се разведе човекот, а жената го сакала будала и зема една наша за да и среди документи за на крај она да го остави.
Туку зборот ми е од поодамна маживе си бегале у странство (посебно овие од селото на татко ми море цело село има отидено) за документи и се венчале, ама паметни они си се снашле а не ко мојов чичко.
Бај д веј доколку има некоја заинтересирана за германско државјанство нека ми пише он ко што е фин и на други ќе им напраи документи :D

Ако тоа било пред 20 години значи сега е во поодминати години, така да му преостанува не особено суптилно рекламирање како човек со немачки пасош на ФБ,твитер,гугл+, да речеме фотографија као случајно на масата стои немачкиот пасош :zelen пуштање муабет по родбина и пријатели дека бара жена... огласите по локални ТВ би биле веќе знак на очај...:D

Не е чудно што се развел (првиот пат како преварант а вториот како преварен), тие бракови се срање, понекогаш двете страни се согласни со преварата ама тоа е поретко (кај качаците) а почесто едната страна бидува жртва на нечија потреба за бекство од хунзистан...се лаже и се прават тешки филмови, мажите симнуваат сателити и комети, жените играат на сексуална карта или на карта на будење на заштитникот кај мажот... зло...

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Ако тоа било пред 20 години значи сега е во поодминати години, така да му преостанува не особено суптилно рекламирање како човек со немачки пасош на ФБ,твитер,гугл+, да речеме фотографија као случајно на масата стои немачкиот пасош :zelen пуштање муабет по родбина и пријатели дека бара жена... огласите по локални ТВ би биле веќе знак на очај...:D

Не е чудно што се развел (првиот пат како преварант а вториот како преварен), тие бракови се срање, понекогаш двете страни се согласни со преварата ама тоа е поретко (кај качаците) а почесто едната страна бидува жртва на нечија потреба за бекство од хунзистан...се лаже и се прават тешки филмови, мажите симнуваат сателити и комети, жените играат на сексуална карта или на карта на будење на заштитникот кај мажот... зло...
Му напраив фејсбук јас го користам кога ќе ми текне он пораки на мобилен не знае да чита не па огласи да пушта по социјалниве мрежи.
Ама делумно активно си бара жена имаше една кандидатка на која и прати една слика каде што е 20 години помлад :rofl не знам што биднало со неа, ама очигледно ништо. Шала на страна стварно е добар човекот и за разлика од другите двајца (арогантни) овој е најфин, и стварно се залага за тоа што го има ама тоа што нема у главата е сосема друга работа, фамилијарно сите се такви си ја испуштаат среќата без да трепнат.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ако сакаш некому да му го видиш паметот, прати му ја реакцијата на тотално нелогична дезинформација.
Убаво викаше еден другар, ги видиш ли дека се караат за Онион вести, бриши ги веднаш.
Ај призент ту ју „Македонштина vol.69“ aka јебење у здрав мозок.
http://www.kozanostra.net/kazna-od-500-evra-dokolku-tri-mesetsi-po-red-ne-ste-dobile-nikakva-kazna/
За успешна елиминација, нека им ги одземат евентуалните дипломи на овие што коментирале. Не треба екстерно.

Ова е епитаф на колективните митови кои виреат тука, не дека човек не помислил дека тоа е нивото но подруго е кога вака стои `црно на бело` :kafe
Нема поголем доказ за фејлот на системот, 12-15 години образование и да не можат да разликуваат инфо (facepalm)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Значи во темава можете да пишете се` што ви лежи на срце кон оној во кој сте заљубени, разочарани, затрескани. Препорачливо е да биде во неколку реченици со јасен тек на мислата, а не само нафрлани зборови и ставен некој клип.
Само да потсетам, дека ова важи без исклучоци.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Ова е епитаф на колективните митови кои виреат тука, не дека човек не помислил дека тоа е нивото но подруго е кога вака стои `црно на бело` :kafe
Нема поголем доказ за фејлот на системот, 12-15 години образование и да не можат да разликуваат инфо (facepalm)
Ситуацијата е да се смееш за да не заплачеш.
Уште појака е поврзаната вест каде наместо 500 ќе се плаќале 300 евра. :D И дури и таму, со тој стил на подјебавање, пак постојат коментари, цититам: „so 200 evra plata, 4 cleno semejstvo, so bolen covek doma so troskovi za lekovi i smetki eden kup i uste kazna da plakjame???? ziva sramota....ne znam kako ke se izleze na kraj so ovoj REZIL.....zalosno...:(
Бонус: Испратено од Ресен. :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ситуацијата е да се смееш за да не заплачеш.
Уште појака е поврзаната вест каде наместо 500 ќе се плаќале 300 евра. :D И дури и таму, со тој стил на подјебавање, пак постојат коментари, цититам: „so 200 evra plata, 4 cleno semejstvo, so bolen covek doma so troskovi za lekovi i smetki eden kup i uste kazna da plakjame???? ziva sramota....ne znam kako ke se izleze na kraj so ovoj REZIL.....zalosno...:(
Бонус: Испратено од Ресен. :giggle

...where else :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra