Сега видов дека сум се збунил, мислев на епизоди а не сезони. 13 епизоди се а 1 сезона.видиш не ми текнало да си ги симнам и ко будала ги чекам од ден на ден. Колку сезони се?
Сега видов дека сум се збунил, мислев на епизоди а не сезони. 13 епизоди се а 1 сезона.видиш не ми текнало да си ги симнам и ко будала ги чекам од ден на ден. Колку сезони се?
Ахаа супер и повеќе логика има језда не би било лошо да има бар уште една сезонаСега видов дека сум се збунил, мислев на епизоди а не сезони. 13 епизоди се а 1 сезона.
По можност и сите кваки да се попрскаат со света вода и на секоја врата да се исцрта крст со крв од јарец.Света вода нормално, иначе од лук џабе е. И освен крст над перница треба и еден над вратата, за да не влегуваат.
Многу страшен саундтрак. Еднаш кога го гледав филмот повеќе се плашев од музиката.
Ех колку само немаше врска мислењево со темата.
Штотуку ми го пратија ова. Некој решил да си поигра со народот што се пали на вакви чуда, иако во описот јасно стои дека намерна е спојката.
Секташчиња во подем. На ова ги учат уште од мали години.
Се кладам дека сега некој рандом портал може да искочи со сензационална вест како ова го снимил некој бивш член на секта.
Како и да е, за во два и пол саат е крипи, па нек си тииит векот.
И серверов четири пати одбива да ми го прати мислењево.
Има некои и со изгасен онлајн статус. Така да, можно е.Прв пат гледам да има 30 членови онлајн. Сигурно е грешка.
E aј речи му на некој што нема пробано во доминос.Поарно. Мене тапа ми се пиците од Доминос.
Некаква тема за вонземјани и такви работи има?
Многу го проверуваш мислењето па ти. Одма праќај.Која случајност, веќе пола саат сум на таа тема со мислењето напишано, но неиспратено. Да го пратев во истиот момент кога си се прашувал, веднаш ќе си видел.
Многу го проверуваш мислењето па ти. Одма праќај.