Чет муабети (ти реков-ми рече)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Сега видов дека сум се збунил, мислев на епизоди а не сезони. 13 епизоди се а 1 сезона. :)
Ахаа супер и повеќе логика има језда не би било лошо да има бар уште една сезона

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Света вода нормално, иначе од лук џабе е. И освен крст над перница треба и еден над вратата, за да не влегуваат. :)
По можност и сите кваки да се попрскаат со света вода и на секоја врата да се исцрта крст со крв од јарец.

• Ми се допаѓа

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Многу страшен саундтрак. Еднаш кога го гледав филмот повеќе се плашев од музиката. :)
Ех колку само немаше врска мислењево со темата.

Оф топик ама корисен оф топик, ме потсети да го симнам Омен и онака не ги имам гледано целосно :)

Штотуку ми го пратија ова. :franticНекој решил да си поигра со народот што се пали на вакви чуда, иако во описот јасно стои дека намерна е спојката.
Секташчиња во подем. :D На ова ги учат уште од мали години.
Се кладам дека сега некој рандом портал може да искочи со сензационална вест како ова го снимил некој бивш член на секта.
Како и да е, за во два и пол саат е крипи, па нек си тииит векот. :eek
И серверов четири пати одбива да ми го прати мислењево. :D

Видеово е so much WIN :wavespin
Изгледа дека снимката е од севентис/ејтис барем према квалитетот и фризовите, сама по себе си е језива ама во комбинација со нечестиви звуци е епик.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra and Altaïr

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Некаква тема за вонземјани и такви работи има? :)

Која случајност, веќе пола саат сум на таа тема со мислењето напишано, но неиспратено. Да го пратев во истиот момент кога си се прашувал, веднаш ќе си видел. :zelen

• Ми се допаѓа

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Која случајност, веќе пола саат сум на таа тема со мислењето напишано, но неиспратено. Да го пратев во истиот момент кога си се прашувал, веднаш ќе си видел. :zelen
Многу го проверуваш мислењето па ти. Одма праќај. :)

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
  • Ми се допаѓа