Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ова е форум, фокусирај се на дискусиите, ако воопшто си тука да дискутираш.
За модераторите ич да не се секираш.
Како ќе кажеш ти шефе. Твојот збор за мене е заповед.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Да де убав пример, готово не грешам повеќе.
Види сеа, ти дали ќе грешиш или нема тоа си е твоја работа. Јас кажувам едно, ти се лутиш ко да сум ти плукнал во кафето и пробуваш преку демек самосожаланија да се направиш жртва.

Onkel

Староседелец
14 мај 2014
77
82
1,028
Чув дека има многу струмичани гастрбајтери во Швајцарија. Вистина е ова? Oнака прашувам, не дека има нешто врска со случајот со кобилата.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Јас чув дека од Струга до Тетово сите се во Швајцарија. Тука им се само жените останати. Затоа ми беше чудно што пишува Македонец, а уствари е Албанец кој му се присакало, и дека жената не е со него затоа што е со брат му морал кобилата. Гаајле му е. :)

Onkel

Староседелец
14 мај 2014
77
82
1,028
Јас чув дека од Струга до Тетово сите се во Швајцарија. Тука им се само жените останати. Затоа ми беше чудно што пишува Македонец, а уствари е Албанец кој му се присакало, и дека жената не е со него затоа што е со брат му морал кобилата. Гаајле му е. :)
Ништо ново кај нив, него ме интересира што е финтава со никовите со буквата о со две точкички одозгора? Никот ти е германски? :D

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Со што ги измава? :)

Јас одвај чекам со секташ да си направам муабет, скраја да е какво мавање, освен тоа културна раја се и делат некои книџулиња :zelen
Почнаа со некој муабет - дали сум знаел дека доаѓале последните времиња :frantic
Think about it, колкава е шансата да чуеш ваков муабет со `нормална` раја?