Чет муабети (ти реков-ми рече)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Јас одвај чекам со секташ да си направам муабет, скраја да е какво мавање, освен тоа културна раја се и делат некои книџулиња :zelen
Почнаа со некој муабет - дали сум знаел дека доаѓале последните времиња :frantic
Think about it, колкава е шансата да чуеш ваков муабет со `нормална` раја?
Еј кажи жити се каков муабет ти свртеа? :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Еј кажи жити се каков муабет ти свртеа? :)

Добар ден, добар ден, дали верувате во бог, знаете ли дека доаѓаат последните денови, ние го шириме зборот исусов по некое време отвараат библија... после шо кажал некој пророк таму, денес било време на ѓаолот кој владеел со светот затоа зло насекаде ама имало надеж, требало да се верува па некои брошури даваат и во нив во џиш бои исус и друштво и некакви причи од јеховаши од светот шо им бил за никаде животот ама од кога се зачлениле во сведоците им тргнало... и дали немало да ми пречи да дојделе не знам точно кој ден го споменаа...
Да беа поинакви прилики ќе имаше јако тролање со неколку теолошки дилеми пред кои секој верник (или секташ) останува без одговор ама не бев расположен за тие ствари, ако дојдат нареден пат ќе им сварам кафе и ќе ги потролам малку ...

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Обожувам да возам велосипед и тоа на долги релации,посебно каде што нема сообраќај и има убава природа.Кога одам на одмор со кола,велосипедот оди со мене.......Многу ке ме радува предлог мерката на владата,против загадувањето на воздухот,секој што ке оди на рабооита со велосипед да му се плаќа.Дај боже да се усвои ваков закон,барем луѓето ке бидат мотивирани да возат велосипед,ем пари ем здравје,ем чист воздух.....супер ке б
Ќе се плаќа ако си министер или работиш во министерство и одиш со точак на работа во собрание, иначе на обични луѓе кои ќе одат на работа во фабрика да се трујат нема да им се плаќа, нив само ќе им се зема. :)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Ќе се плаќа ако си министер или работиш во министерство и одиш со точак на работа во собрание, иначе на обични луѓе кои ќе одат на работа во фабрика да се трујат нема да им се плаќа, нив само ќе им се зема. :)
Јес да си модератор, ама веќе почнуваш да ме нервираш што толку брзо се залетуваш со глупости тропање а никој не те опоменува.Ако дај боже се усвои ваква мерка за заштита на животната средина,ке важи за сите што ке одат на работа со точак. Мислам дека во Холандија им се плаќа на вработените што одат вака на работа,и тоа од километар,од дома до работа.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Јес да си модератор, ама веќе почнуваш да ме нервираш што толку брзо се залетуваш со глупости тропање а никој не те опоменува.Ако дај боже се усвои ваква мерка за заштита на животната средина,ке важи за сите што ке одат на работа со точак. Мислам дека во Холандија им се плаќа на вработените што одат вака на работа,и тоа од километар,од дома до работа.
Значи не тропам глупости, слушав и јас на тв кога кажуваа. Тоа ќе важи само за министрите и вработените во министерство, сериозен сум. :)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Значи не тропам глупости, слушав и јас на тв кога кажуваа. Тоа ќе важи само за министрите и вработените во министерство, сериозен сум. :)
Министери со точак и замисли уште по една штипка на ногавиците :rofl:rofl

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
@existence ај ако сакаш активирај тоа сандачето сакам да те прашам нешто, или пак пиши ти? Ми треба нешто помош, однапред фала.