Јас размислував да се распрашам по циганиве што тропаат...каде ги менуваат тие...оваа е полупрофесионална тарабука и син ми ја скина...@LittleButterfly само првин прашај дали имаат лиценца за да местат кожи за тарабука оти казната е голема
Јас размислував да се распрашам по циганиве што тропаат...каде ги менуваат тие...оваа е полупрофесионална тарабука и син ми ја скина...@LittleButterfly само првин прашај дали имаат лиценца за да местат кожи за тарабука оти казната е голема
Чичко ми има заминато и се има венчано во странство за документи пред 20 и кусур години, ама пошто нема баш у црпката се разведе човекот, а жената го сакала будала и зема една наша за да и среди документи за на крај она да го остави.Настрана муабетиве, сериозно има машка раја која е во потрага по женски особи со иноземни папири. Двајца другари (повеќе познаници али ај) веќе заминаа на тој начин, едниот со постара женска 4-5 години. Ако порано кон такви финти беа повеќе склони жените, денес нема разлика, не се бира начин да се избега...
Следно очекувам во земјите каде има геј бракови, рандом пријатели кои немаат врска со хомосексуализам да стапуваат во фиктивни маж-маж бракови ради папири ако едниот има иноземни папири, секако за соодветна надокнада
Gap in the market
Чичко ми има заминато и се има венчано во странство за документи пред 20 и кусур години, ама пошто нема баш у црпката се разведе човекот, а жената го сакала будала и зема една наша за да и среди документи за на крај она да го остави.
Туку зборот ми е од поодамна маживе си бегале у странство (посебно овие од селото на татко ми море цело село има отидено) за документи и се венчале, ама паметни они си се снашле а не ко мојов чичко.
Бај д веј доколку има некоја заинтересирана за германско државјанство нека ми пише он ко што е фин и на други ќе им напраи документи
Му напраив фејсбук јас го користам кога ќе ми текне он пораки на мобилен не знае да чита не па огласи да пушта по социјалниве мрежи.Ако тоа било пред 20 години значи сега е во поодминати години, така да му преостанува не особено суптилно рекламирање како човек со немачки пасош на ФБ,твитер,гугл+, да речеме фотографија као случајно на масата стои немачкиот пасош пуштање муабет по родбина и пријатели дека бара жена... огласите по локални ТВ би биле веќе знак на очај...
Не е чудно што се развел (првиот пат како преварант а вториот како преварен), тие бракови се срање, понекогаш двете страни се согласни со преварата ама тоа е поретко (кај качаците) а почесто едната страна бидува жртва на нечија потреба за бекство од хунзистан...се лаже и се прават тешки филмови, мажите симнуваат сателити и комети, жените играат на сексуална карта или на карта на будење на заштитникот кај мажот... зло...
Ако сакаш некому да му го видиш паметот, прати му ја реакцијата на тотално нелогична дезинформација.
Убаво викаше еден другар, ги видиш ли дека се караат за Онион вести, бриши ги веднаш.
Ај призент ту ју „Македонштина vol.69“ aka јебење у здрав мозок.
http://www.kozanostra.net/kazna-od-500-evra-dokolku-tri-mesetsi-po-red-ne-ste-dobile-nikakva-kazna/
За успешна елиминација, нека им ги одземат евентуалните дипломи на овие што коментирале. Не треба екстерно.
Вака нели?
Само да потсетам, дека ова важи без исклучоци.Значи во темава можете да пишете се` што ви лежи на срце кон оној во кој сте заљубени, разочарани, затрескани. Препорачливо е да биде во неколку реченици со јасен тек на мислата, а не само нафрлани зборови и ставен некој клип.
Само понекогаш наши зборови не можат да опишат како што може една песнаСамо да потсетам, дека ова важи без исклучоци.
Ситуацијата е да се смееш за да не заплачеш.Ова е епитаф на колективните митови кои виреат тука, не дека човек не помислил дека тоа е нивото но подруго е кога вака стои `црно на бело`
Нема поголем доказ за фејлот на системот, 12-15 години образование и да не можат да разликуваат инфо
Ситуацијата е да се смееш за да не заплачеш.
Уште појака е поврзаната вест каде наместо 500 ќе се плаќале 300 евра. И дури и таму, со тој стил на подјебавање, пак постојат коментари, цититам: „so 200 evra plata, 4 cleno semejstvo, so bolen covek doma so troskovi za lekovi i smetki eden kup i uste kazna da plakjame???? ziva sramota....ne znam kako ke se izleze na kraj so ovoj REZIL.....zalosno...“
Бонус: Испратено од Ресен.