Чет муабети (ти реков-ми рече)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,520
1,183
Big Sur
ЗОМГ!!! Идеш на тракер за музика и во чет ти излегува сликава:
:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl
ГКУ are at it again. This time with a clear message - lay your hands off that keyboard, and instead of searching for Satan's music, use them to pray to God for your unfortunate soul, you peasant.

Намерно на англиски, да знаат и светските ГКУ дека им ја имаме трагата.

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Апелирам до членовите кои немаат ставено аватар тоа да го сторат, оној знакот со крст наопаку шо е кај членовите шо немаат аватар делува како некролог посветен на незнајниот сатанист, а оној за женски како сообраќаен знак. Оние пак со квази mug shot се како слики од полициско досие од John или Jane Doe :zelen
Ајде бе ти па шо се разбираш од денешна мода ? :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
@FallenAngel
Пред да се налутиш да нагласам дека критикава ми е добронамерна.
Разгледувајки ги темите што си ги отворила,заклучив дека сама си ги ствараш темите за да бидат сместени во играчница со тоа што теми во кои од типот ,,Порака до бившите,, ,,Ме вади од такт,, ....со самото цитирање се ствара хаос во нив.
Според мене барем таквите теми не се од типот за дискутирање цитирајки пример една порака кој некој ја напишал како еден вид исповед.
Што ќе дискутираш кога некого ќе прашаш ,,,аман бе,што толку те навредил бившиот,,?
Ете на пример цитирај и прашај го членот овде за истото,а со тоа нема да ја усмериш темата во погрешен правец.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,026
9,656
1,683
Normandy
Немој да ми кажеш една плава бајаги крупничка,строга жена ... има предавано и во Борис ... :D
Не беше крупничка, баш ситна беше инаку жена му на Даутовски етномузикологот.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
@malo бактериите го пратат светското, имаат свој фаворит? Се кладам дека некои бактерии се фанатични фанови на Алжир и Иран, за вирусите не знам, не прателе фудбал, по ракометот биле повеќе...:zelen

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
@malo бактериите го пратат светското, имаат свој фаворит? Се кладам дека некои бактерии се фанатични фанови на Алжир и Иран, за вирусите не знам, не прателе фудбал, по ракометот биле повеќе...:zelen
Ете... гледаш дека се срцки.
За тоа ти зборам цело време
bacteria_wallpaper_postcard-r8091f2eb17014eabb6cf2a0bd7cfc0fe_vgbaq_8byvr_512.jpg

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Outrider and diva orhideja

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
И го создаде Бог човекот според образот Свој - Битие 1- 1
Доволна е само оваа реченица,се останато би било дали знамето се вее или ветерот го вее.:)
Значи може да го затвориме подфорумот религија. Администрација, радна акција!

• Ми се допаѓа
Реакции: Pica pica