Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
@FallenAngel ако тоа било приватна архива на сликите, би требало и да остане приватна и не би требало да оставаш слики од нечија приватност освен ако тој самиот не ги оставил на интернет или во некој медиум.

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
@FallenAngel ако тоа било приватна архива на сликите, би требало и да остане приватна и не би требало да оставаш слики од нечија приватност освен ако тој самиот не ги оставил на интернет или во некој медиум.

Сликите беа објавени на фб профил наречен Горги Колозов. Значи веќе се излезени во јавност. Така да нема потреба да скокаш одма. Го знам јас редот што од Ѓорѓи смеам да напишам а што не. Како што нема голем интерес за дискусија ќе престанам да го опишувам неговиот живот. И остај ме на мира. Ме нервираш.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Сликите беа објавени на фб профил наречен Горги Колозов. Значи веќе се излезени во јавност. Така да нема потреба да скокаш одма. Го знам јас редот што од Ѓорѓи смеам да напишам а што не. Како што нема голем интерес за дискусија ќе престанам да го опишувам неговиот живот. И остај ме на мира. Ме нервираш.
Демек којзнае што па има да пишеш. Бујната кариера, повредна и од оскари. Да не беа МНП никој немаше ни да го забележи.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не ти застана никој со нож на грклан. Немам фб, не ме ни интересира да отворам тоа што си постирала. Напиј се блага водичка да ти мине нервозата и после пак седни на форум.

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Демек којзнае што па има да пишеш. Бујната кариера, повредна и од оскари. Да не беа МНП никој немаше ни да го забележи.

Не е се во кариерата. Пази како зборуваш за човек кој не е веќе меѓу нас. Мене ме интерсира целокупниот негов живот не само кариерата. Бидејки сум негов огромен фан. А личностите како тебе ми се тотално небитни.
И да во Македонија не делат оскари на оние кои биле заслужни туку на некои аматери со фикс идеи. Не ме цитирај веќе. Заобиколувај ме.

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Не ти застана никој со нож на грклан. Немам фб, не ме ни интересира да отворам тоа што си постирала. Напиј се блага водичка да ти мине нервозата и после пак седни на форум.

Реков и не порекувам. Не се расправај за него со мене. Не го допирај тоа што мене ми е свето

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
ЗОМГ!!! Идеш на тракер за музика и во чет ти излегува сликава:
3RtgOxtx5MU.jpg

:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl