Повикувам да се направи еден Форумџиски толковник, специјално за Веселинова.
@FallenAngel ако тоа било приватна архива на сликите, би требало и да остане приватна и не би требало да оставаш слики од нечија приватност освен ако тој самиот не ги оставил на интернет или во некој медиум.
Демек којзнае што па има да пишеш. Бујната кариера, повредна и од оскари. Да не беа МНП никој немаше ни да го забележи.Сликите беа објавени на фб профил наречен Горги Колозов. Значи веќе се излезени во јавност. Така да нема потреба да скокаш одма. Го знам јас редот што од Ѓорѓи смеам да напишам а што не. Како што нема голем интерес за дискусија ќе престанам да го опишувам неговиот живот. И остај ме на мира. Ме нервираш.
Не ти застана никој со нож на грклан. Немам фб, не ме ни интересира да отворам тоа што си постирала. Напиј се блага водичка да ти мине нервозата и после пак седни на форум.@existence еве https://www.facebook.com/pages/Ѓорѓи-Колозов/285007044949740 увери се судниче!!!
Демек којзнае што па има да пишеш. Бујната кариера, повредна и од оскари. Да не беа МНП никој немаше ни да го забележи.
Не ти застана никој со нож на грклан. Немам фб, не ме ни интересира да отворам тоа што си постирала. Напиј се блага водичка да ти мине нервозата и после пак седни на форум.