Не се сомневам дека Лазе има ФБ ама јас немам, па си викам да не знаеш некое инфо, каде го одвел животот после македонски приказни, дали повторно го ангажираат во новите итн...![]()
На снимање во Бугарија бил. Најпресна информација.
Не се сомневам дека Лазе има ФБ ама јас немам, па си викам да не знаеш некое инфо, каде го одвел животот после македонски приказни, дали повторно го ангажираат во новите итн...![]()
Јас се извинувам за оф топиков ама морам да прашам @Outrider ти машко или женско си?
Не знаев дека е за жени темата, онака си постирав интересни модни комбинации, плаво бели, инспирирани од белгиското знаме...
Она првото сетики на грчко очи ми боде. Или?
Uhm...Грчкото е со црна, жолта и црвена...
![]()
Ова е грчко. Или сеир тераш со мене сега?
Па не би требало да биде само за жени туку ја мислев дека темата е за да се ставаат слики од модни комбинации што ни се убави и би ги носеле. Т.е женскиве женски комбинации, а вие машки комбинации. И кога ти ги видов фустаните се збунив стварно,
Не знаев дека е за жени темата, онака си постирав интересни модни комбинации, плаво бели, инспирирани од белгиското знаме...
Па не би требало да биде само за жени туку ја мислев дека темата е за да се ставаат слики од модни комбинации што ни се убави и би ги носеле. Т.е женскиве женски комбинации, а вие машки комбинации. И кога ти ги видов фустаните се збунив стварно,а често ми се случува некоја личност да ја мислам за женско на пример, а да испадне машко и обратно
![]()
Не бе таман работа добро си сфатил туку во мене е проблемот, во последно време слабо ги контам работите, никаква концентрација немам.Па и немам некоја намера да носам фустанче, очигледно не сум ја сфатил намената на темата
Требаше во друга тема да постирам :
![]()
![]()
![]()