Чет муабети (ти реков-ми рече)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ииии интересна теорија. @Outrider ?
Бог бил теран со стап да создаде свое дело кое ќе го мрази и ќе го казнува ако не го почитува.
Закон. Фала ти @malo :D

Е тоа да видиш, љубов, добрина на крилата на геноцид и колера , се` е можно во одредени религии...и после се чудат Црна Ружа што повторно процвета :rofl

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Предлагам да се отвори подфорум во Тв, Филм со Актерите од старите македонски Народни приказни : Ванчо Петрушевски, Гоце Тодоровски, Шенка Колозова, Ѓорѓи Колозов и може и не оти отворив веќе лично јас тем за него, Дубравка Киселичка, Лазар Бараков, Димче Мешковски, Кирил Пејчиновски, Анче Џамбазова, Стојна Костовска, Васил Шишков...

И мене ме интересира што прави Лазар Бараков, какви успони и падови имал во кариерата после народните приказни, дали се обидел да блесне на големата сцена, холивуд, сансет булевар, кан, пајнвуд студиос...:)

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
И мене ме интересира што прави Лазар Бараков, какви успони и падови имал во кариерата после народните приказни, дали се обидел да блесне на големата сцена, холивуд, сансет булевар, кан, пајнвуд студиос...:)

Ја имам керка му на фб во пријатели. А и има страна Лазае Бараков на фб. Негова лична е. Он и роднини ја водат

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ја имам керка му на фб во пријатели. А и има страна Лазае Бараков на фб. Негова лична е. Он и роднини ја водат

Не се сомневам дека Лазе има ФБ ама јас немам, па си викам да не знаеш некое инфо, каде го одвел животот после македонски приказни, дали повторно го ангажираат во новите итн...:)

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Не се сомневам дека Лазе има ФБ ама јас немам, па си викам да не знаеш некое инфо, каде го одвел животот после македонски приказни, дали повторно го ангажираат во новите итн...:)

Не ме интерсирал он никогаш. Во Мокрино живее. Пошто имам роднини таму ко одев често го глњдав со едно југо таму. А во ср многу пати. Се збрчкал. Остарел. Со бугарка беше женет. Порано пренесувал кашкавал на бугарската граница. Стварно незнам за идните приказни што и како

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider