Чет муабети (ти реков-ми рече)

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Не се сомневам дека Лазе има ФБ ама јас немам, па си викам да не знаеш некое инфо, каде го одвел животот после македонски приказни, дали повторно го ангажираат во новите итн...:)

На снимање во Бугарија бил. Најпресна информација.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Јас се извинувам за оф топиков ама морам да прашам @Outrider ти машко или женско си?

:zelen
Не знаев дека е за жени темата, онака си постирав интересни модни комбинации, плаво бели, инспирирани од белгиското знаме...

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Не знаев дека е за жени темата, онака си постирав интересни модни комбинации, плаво бели, инспирирани од белгиското знаме...

Она првото сетики на грчко очи ми боде. Или?

• Ми се допаѓа

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Uhm...Грчкото е со црна, жолта и црвена...

Greece_l.jpg

Ова е грчко. Или сеир тераш со мене сега?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Greece_l.jpg

Ова е грчко. Или сеир тераш со мене сега?

Види, може да си во право, често ги мешам тие две...

Него кога сме кај Лазар Бараков, според imdb играл и во ТВ долгометражен филм и тоа главна улога во 1988, само што нема подетално инфо околу филмот...http://www.imdb.com/title/tt1450658/?ref_=nmbio_mbio

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Па не би требало да биде само за жени туку ја мислев дека темата е за да се ставаат слики од модни комбинации што ни се убави и би ги носеле. Т.е женскиве женски комбинации, а вие машки комбинации. И кога ти ги видов фустаните се збунив стварно, :eek а често ми се случува некоја личност да ја мислам за женско на пример, а да испадне машко и обратно :)

• Ми се допаѓа

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Па не би требало да биде само за жени туку ја мислев дека темата е за да се ставаат слики од модни комбинации што ни се убави и би ги носеле. Т.е женскиве женски комбинации, а вие машки комбинации. И кога ти ги видов фустаните се збунив стварно, :eek а често ми се случува некоја личност да ја мислам за женско на пример, а да испадне машко и обратно :)

Па и немам некоја намера да носам фустанче, очигледно не сум ја сфатил намената на темата :zelen
Требаше во друга тема да постирам :

greece_t.jpg

41As0Bo2W6L._SX342_.jpg

greek_flag_star_ash_grey_tshirt.jpg

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Па и немам некоја намера да носам фустанче, очигледно не сум ја сфатил намената на темата :zelen
Требаше во друга тема да постирам :

greece_t.jpg

41As0Bo2W6L._SX342_.jpg

greek_flag_star_ash_grey_tshirt.jpg
Не бе таман работа добро си сфатил туку во мене е проблемот, во последно време слабо ги контам работите, никаква концентрација немам.
Иначе добра комбинација, таман за лето кај соседите :)

• Ми се допаѓа