Mila Kunis ај објасни ми кај е несоодветното тука .. шо е несоодветно ?ВНИМАНИЕ приватен пост, не смеете да го читате.
СДК се` до вечерва не знаев дека сум бил интересен некому. Исто не знаев дека сум можел да бидам и парти брејкер.
Да ти пишам или да не ти пишам...
доста не ме предомислувај сеа,арно решив да не пишам!Дечкото.
Гордост... шта чеш.доста не ме предомислувај сеа,арно решив да не пишам!
Не пишувај-јави му се.доста не ме предомислувај сеа,арно решив да не пишам!
Дуни две ракије и ке немаш гајле : )СДП
Ме фаќа срам... за впонеделник, тие 15 минути што ќе ги седам кај партнерката ќе ми бидат ептен доооолги!
Се качив на маса да играмНе можам да и се изнаслушам!
Дуни две ракије и ке немаш гајле : )
Можеме и тука мене не ми пречи.Не ти кажувам на кои теми да идеш ама кога веќе идеш и се извинуваш човек добива впечаток дека си влегла како натрапник.Вербата не е да се докажуваме кој повеќе има познавање или не а дали си инаетчика тоа е твој карактер и тука немам што да се мешам.Уффф незнаев дека има и кој да ти каже на која тема треба да се задржам а на која не, фала на советот ама изгледа дека и нема да го прифатам, таква сум инаетчика, и не дека не почитувам, баш напротив, сакам кога некој верува, во било што, сами си мислам т.е. убедена сум си дека јас во тоа што верувам мора да сум го видела за да верувам во него, да сум видела дека постои или било што, а ќе ти кажам дека јас знам многу повеќе за Исус од пола што се верници во него тука, ама ај.... За тоа у друга прилика, не е пригодно место а ни време, а ни пригодна тема