Чет муабети (ти реков-ми рече)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Можеме и тука мене не ми пречи.Не ти кажувам на кои теми да идеш ама кога веќе идеш и се извинуваш човек добива впечаток дека си влегла како натрапник.Вербата не е да се докажуваме кој повеќе има познавање или не а дали си инаетчика тоа е твој карактер и тука немам што да се мешам.
И љубовта не си ја видела па можеби веруваш.
Љубовта ми била покажана и докажана, и ветерот не го гледам ама го чувствувам и го сакам кога ми ја мрси косата :)
А вербата јас ти објаснив како ја сфаќам и тоа си е мое мислење...
А да, се извинувам само од чиста култура, така ме научиле по дома ;)
Извини уште ова само, неможам да те реплицирам веќе, морам да излегувам, имам премногу битна работа за да ја откажам, така да вечер те чекам да продолжиме :cool:

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Љубовта ми била покажана и докажана, и ветерот не го гледам ама го чувствувам и го сакам кога ми ја мрси косата :)
А вербата јас ти објаснив како ја сфаќам и тоа си е мое мислење...
А да, се извинувам само од чиста култура, така ме научиле по дома ;)
И Исус покажал и докажал пред илјадници луѓе па сепак ти рече дека не веруваш апропо твојот муабет дека знаеш за Исус повеќе од половина членови на форумот.
Па пред малку рече дека не веруваш во ништо што не го гледаш а сега рече дека ветрот го чуствуваш а не го гледаш,фино дојдовме до тоа,зашто луѓето веруваат во нешто што не го гледаат.Ова последното смајли треба да ми каже дека ме победи:eek: :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп* and MoonFairy

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
И Исус покажал и докажал пред илјадници луѓе па сепак ти рече дека не веруваш апропо твојот муабет дека знаеш за Исус повеќе од половина членови на форумот.
Па пред малку рече дека не веруваш во ништо што не го гледаш а сега рече дека ветрот го чуствуваш а не го гледаш,фино дојдовме до тоа,зашто луѓето веруваат во нешто што не го гледаат.Ова последното смајли треба да ми каже дека ме победи:eek: :giggle
Не бре таман работа да сакам да сум у право за се и да сакам сите да ги победувам.... Не сакам јас тоа, ама се дешава само по себе јбг :giggle Тукуууу сепак го чувствувам ветерот, и љубовта, ја гледам околу мене, гледам кога некој се сака, гледам кога дува ветер, сум гледала торнадо што е тоа-ветер, значи ипак сум го видела :sreken Ама не е тоа муабетот, јас нејќам да верувам во ветерот, скраја да е, да немам во што да верувам па во него, ми спотребал :D Верувам во тоа што го гледам, и тоа е тоа, мене тоа што ми се случува, во тоа си верувам, пример верувам дека мајка ми ми дала пари да одам во Америка и таму си го ја сретнав мојата љубов, а не ми дал Господ пари сигурно, тоа ми е муабетот... еј многу нашироко треба да се објаснувам, а стварно немам време. Сори стварно, вечер довршуваме, а може и покасно малку, кога ќе ми дозволи времето и околносисте ;)

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Ночнои Охотник за пресидент ;):D
Ме ставија за претседател во 6 и 7мо одделение. Ама џабе, пак ја немав таа шо ја меркав :)
насловот е добро даден само мислам дека е глупо да се крадат текстови од други напишани
ама ајде да се вратиме на темава.....ајде пишувајте други :)
Остави го насловот, гледај ја последната страница. Џабе се добри постовите на почеток, кога на крај се карање. Џабе е кравата што дава многу млеко кога на крај ја клоца кофата со млеко :)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Па тогаш не би требале ни да го имаме личниот дневник.
Ниту пак Љ.Исповедувачница.
Се се тоа чувства,проблеми,ситуации и слично кои ги делиме со непознати луѓе.
А зошто да не го споделува својот љубовен проблем со нас?
Порано постоеше" Браво"или "Таа" и постоеше страница во која млади девојчиња поставуваа прашања во врска со љубовни проблемчиња,
симпатии и слично.
Со одговори.
И оние кои ги читаа тие работи учеа нешто од тоа.
Можеби и не сака да го каже тоа на другарка и или сестра и.
Можеби и нема другарка или сестра.

Уште постојат :svirka
Мене малку ми е досадно па ќе се „задирам“ сега со сите :giggle

коста

Истакнат Член
21 мај 2013
145
61
328
36
како ги ставате тие долу што ви пишува под текстот ај нека ми помогне некој (може и некоја ехехехеееехе)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
како ги ставате тие долу што ви пишува под текстот ај нека ми помогне некој (може и некоја ехехехеееехе)
Иди у ходник извади од дубоко ракију Pkhhh шалу се
Иди куде што ти е никнејм, до сандуче и штракни куде што пишуе потпис и потпиши се
али не сс пенкало, ке си га ишкрташ монитор, сс тастатуру, напиши си што било : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and The Tramp