Шо знам, чисто од навика, кога пишам на тастарура не гледам во тастатура брзам со пишење и едноставно сами прстите ми работат, така да....ComputerService, зошто кога отвораш нова тема, секогаш ставаш извичник на крајот на насловот?
Шо знам, чисто од навика, кога пишам на тастарура не гледам во тастатура брзам со пишење и едноставно сами прстите ми работат, така да....ComputerService, зошто кога отвораш нова тема, секогаш ставаш извичник на крајот на насловот?
Има у теранова,слободно купи сијас немам. а ако си најдам некои ќе си купам.. : )
тренд е облека во риги, не велам дека се што е тренд мора да се носи, но ако е убаво и добро стои зошто па да не??
макар имале и сите девојки на планетава?
шемата во битола на чупињата..
Зебра стајл... и не само у Бт,ма сегде бре!шемата во битола на чупињата..
кај нас вака би дошол плоштадоЗебра стајл... и не само у Бт,ма сегде бре!
хахахаха животна желба на зебрите му е коа ќе пораснат да станат хеланки во теранова!кај нас вака би дошол плоштадо
Колку е само дебилно кога во одреден период сите луѓе се облакаат во одреден стил,као да морало некој да им дошепне дека сега ако се облечеш вака ќе си ИН а пред тоа ќе те гледаале како дегенерик.Па едно време секоја втора со тие шалвари,ѕвонарки...катастрофа.Зебра стајл... и не само у Бт,ма сегде бре!
Тоа е....јас не се согласувам со тоа дека ако сеа хеланките се во мода и сите имаат стил,и сите се облечени тренди и незнам шо...стил е нешто шо си го градиш самиот а не копи пејст и јеееј имам стил.носам зебрасти хеланки!Колку е само дебилно кога во одреден период сите луѓе се облакаат во одреден стил,као да морало некој да им дошепне дека сега ако се облечеш вака ќе си ИН а пред тоа ќе те гледаале како дегенерик.Па едно време секоја втора со тие шалвари,ѕвонарки...катастрофа.