И?Која е магијата на хеланките?Омилено нешто од Мотику точка ком ми е магијата на хеланките : )))
И?Која е магијата на хеланките?Омилено нешто од Мотику точка ком ми е магијата на хеланките : )))
Па засега тоа е необјасниво...И?Која е магијата на хеланките?
Феномен?Па засега тоа е необјасниво...
тоа машки го знаат..... чувството на мистеријата....Феноменооооооо....хахахахахаха....не е некоја мистерија, сите знајме со се крие и каде ама па поинаква фантазија се појавува кога ке погледнеш во нив....незнам да објаснам хахахахаххаха па ако се зебресто-тигрести....WoW .... п.с. досега немам крокодилски некои видено...ако има некој слика или видено ве молам да сподели...
те молам не заборавај....сподели со пријателите....сите сме За хеланките...тоа машки го знаат..... чувството на мистеријата....
иначе крокодилски...мислам дека иам видено пред една недела ако а видам пак типката пошто незнам дали е од градов ќе ја сликам...
Боди...уф...сеф со натешката шифра побрзо се отвара...Иди види Lena на мотику : ) Празник за очиња
да ужива у мушко а и женско, хеланке су ми најомилени женски стфари, а најнеомилено ми е боди : )
Аха..ОК јасно ми е сеБоди...уф...сеф со натешката шифра побрзо се отвара...
Па неможеше со лепенка да биди тоа бодито? или едноставно носете си тиграсто-зебрасти хеланки....Аха..ОК јасно ми е се