Чет муабети (ти реков-ми рече)

Photographer

Amoureux
23 февруари 2012
482
1,394
1,093
Феноменооооооо....хахахахахаха....не е некоја мистерија, сите знајме со се крие и каде :D ама па поинаква фантазија се појавува кога ке погледнеш во нив....незнам да објаснам хахахахаххаха :giggle па ако се зебресто-тигрести....WoW .... п.с. досега немам крокодилски некои видено:D...ако има некој слика или видено ве молам да сподели...

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Феноменооооооо....хахахахахаха....не е некоја мистерија, сите знајме со се крие и каде :D ама па поинаква фантазија се појавува кога ке погледнеш во нив....незнам да објаснам хахахахаххаха :giggle па ако се зебресто-тигрести....WoW .... п.с. досега немам крокодилски некои видено:D...ако има некој слика или видено ве молам да сподели...
тоа машки го знаат..... чувството на мистеријата....:D
иначе крокодилски...мислам дека иам видено пред една недела ако а видам пак типката пошто незнам дали е од градов ќе ја сликам...:zelen:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Иди види Lena на мотику : ) Празник за очиња
да ужива у мушко а и женско, хеланке су ми најомилени женски стфари, а најнеомилено ми е боди : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer

Photographer

Amoureux
23 февруари 2012
482
1,394
1,093
тоа машки го знаат..... чувството на мистеријата....:D
иначе крокодилски...мислам дека иам видено пред една недела ако а видам пак типката пошто незнам дали е од градов ќе ја сликам...:zelen:zelen
те молам не заборавај....сподели со пријателите....сите сме За хеланките...

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav and parvati